.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 13:03

MotoGP, Ducati – Εντυπωσιακή είσοδος των εργοστασιακών αναβατών στο Mugello με Multistrada

Ο αγώνας του Mugello θεωρείται ως ο “εντός έδρας” της Ducati, όντας γεωγραφικά ο κοντινότερος στη Μπολόνια από τις πίστες που βρίσκονται στο πρόγραμμα των MotoGP.

Έτσι η φετινή επίσκεψη του πρωταθλήματος στην ιστορική πίστα της Τοσκάνης προσέφερε μια υπέροχη ευκαιρία για λίγη επιπλέον προβολή. Αρχικά λοιπόν οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες, Andrea Dovizioso και Danilo Petrucci, παρέα με τον αναβάτη εξέλιξης, Michele Pirro, πέρασαν από τα κεντρικά της Ducati όπου και εγκαινίασαν την έκθεση Anatomy of Speed στο Μουσείο της εταιρείας.

Στη συνέχεια φόρεσαν τον πολιτικό τους εξοπλισμό μοτοσυκλέτας και καβάλησαν τρία Multistrada για να πάνε οδικώς στο Mugello, περνώντας στην πορεία από το διαβόητο Futa Pass, μια ονειρική ορεινή ανάβαση που δικαίως θεωρείται μια από τις ομορφότερες διαδρομές που μπορεί να κάνει κανείς με μοτοσυκλέτα στην Ευρώπη.

Εκεί, “όλως τυχαίως”, μπήκαν σε ένα καφέ-μπαρ όπου απολάμβανε το εσπρεσάκι του το τοπικό Ducati Club και, αφού εξεπλάγησαν όλοι μαζί για την απρόσμενη συνάντηση, έβγαλαν τις απαραίτητες σέλφι και συνέχισαν για το Mugello, όπου και έριξαν ένα χαλαρό γυράκι με τα Multistrada πριν φορέσουν τις κόκκινες φόρμες να αναλάβουν δράση με τις Desmosedici τους.

“Ήταν λίγο περίεργο, δεν έχω ξαναπάει σε αγώνα οδικώς με μοτοσυκλέτα! Και μάλιστα με το πραγματικά ωραίο Multistrada. Ο καιρός δεν ήταν και τόσο καλός, αλλά ήταν μια ωραία εμπειρία, όπως και το να είμαι εδώ στο Mugello μια μέρα πριν μαζί τους άλλους Ιταλούς αναβάτες,” είπε σχετικώς ο Dovizioso, ο οποίος την Κυριακή 2 Ιουνίου θα πάρει την 300ή του εκκίνηση στη μεγάλη κατηγορία των GP.

Όσο για τον Petrucci, “κάθε χρόνο φτάνω στο Mugello με διαφορετικό τρόπο! Πέρυσι ήρθα με Lamborghini, φέτος με Multistrada. Ήταν ωραία, δεν είχα ξανακαβαλήσει τη μοτοσυκλέτα και πήγαμε σε μια υπέροχη διαδρομή ερχόμενοι εδώ, φάγαμε ένα πολύ ωραίο γεύμα και τώρα αδημονώ να δω πως θα τα πάμε την Παρασκευή.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon