.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 11:44

Αγωνιστική δράση 4-5 Μαΐου 2019

Μετά από δύο εβδομάδες αγρανάπαυσης χάρη στο Πάσχα (καθολικών και ορθόδοξων κατά σειρά), το αγωνιστικό πρόγραμμα ξαναγεμίζει με κάθε λογής δράση.

Στο πρόγραμμα φυσικά ξεχωρίζουμε την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών που ανοίγει τη σεζόν του 2019 με έναν ιστορικό αγώνα στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, 30 χρόνια μετά την πρώτη χρήση του για αγώνες μοτοσυκλέτας.

Στο παγκόσμιο στερέωμα έχουμε φυσικά MotoGP με τον πρώτο φετινό Ευρωπαϊκό αγώνα στην Ισπανική πίστα της Jerez, ενώ έχουμε και EnduroGP, αλλά και το πρώτο από τα συνολικά 3 σκέλη του Speedway των Εθνών - μια διοργάνωση με τεράστια απήχηση στις βορειοευρωπαϊκές χώρες.

Ο τελευταίος αγώνας του Παγκοσμίου Supercross στο φημισμένο Λας Βέγκας κομίζει μια ακόμη δόση αγωνίας, κυρίως στις δύο περιφέρειες (ανατολική και δυτική) των 250 όπου τα ενδεχόμενα είναι ακόμη ανοικτά.

Στην Ελλάδα, εκτός της Ταχύτητας, έχουμε συνέχεια στα Πανελλήνια Enduro και Dragster, πασπαλισμένα με Enduro Νότιας Ελλάδας (παράλληλα με το Πανελλήνιο) και Crazy Mud Games στην Άρτα.

Κοινώς, αυτό το Σαββατοκύριακο απ' όλα έχει ο μπαχτσές, είτε θέλετε να ζήσετε έναν αγώνα εκ των έσω ως θεατής, ή από την άνεση του καναπέ και της οθόνης.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 4-5 Μαΐου 2019

MotoGP, 4ος αγώνας, Jerez (Ισπανία)

EnduroGP, 3ος αγώνας, Valpaços (Πορτογαλία)

AMA SX, 17ος αγώνας, Las Vegas (Η.Π.Α.)

FIM Speedway of Nations, 1ο race-off, Landshut (Γερμανία)

Π.Π. Ταχύτητας, 1ος αγώνας, Τρίπολη

Π.Π. Enduro, 5ος αγώνας, Άργος

Π.Π. Dragster, 2ος αγώνας, Τυμπάκι

Π. Enduro Νότιας Ελλάδας, 2ος αγώνας, Άργος

Κύπελλο Crazy Mud Games, 3ος αγώνας, Άρτα

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 12:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon