.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 14:16

Norton – Ανακοίνωσε dream team αναβατών για τo Ιsle of Man TT

Στην κατηγορία Superlight με το νέο δικύλινδρο 650

Ποντάρετε τα στοιχήματα σας άφοβα, οι αποδόσεις είναι σιγουράκι! Απλά ρίξτε μια ματιά στους αναβάτες που ανακοίνωσε η Triumph για την κατηγορία Superlight του IOMTT:

John Mc Guiness

mcguinness3

Πολύπειρος αναβάτης στο “νησί”,  με πολλές νίκες στις κατηγορίες Senior, Superbike και Supersport των TT (23 συνολικά). H συμμετοχή του με τη Norton, θα σημάνει και την επιστροφή του στο Isle of Man, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του το 2017 σε προπόνηση για τον ΝW200 αγώνα. Θα είναι επίσης η πρώτη φορά που αυτό ο εν ενεργεία θρύλος, θα αγωνιστεί στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Peter Hickman

Screen Shot 2018 06 04 at 153605

Η ανερχόμενη δύναμη! Ο Hickman, έχει συμμετάσχει 5 φορές στο IOMTT, με συγκομιδή επτά βάθρα και δύο νίκες στις κατηγορίες Superstock και Senior το 2018. Είναι επίσης ο άνθρωπος που έχει “γυρίσει” την κλασική διαδρομή της νήσου Man, με την καλύτερη μέση ωραία που έχει καταγραφεί ποτέ 217,99 χλμ./ώρα, όταν σημείωσε την νίκη στην κατηγορία Senior TT.

Davey Todd

Davey Todd

Ο Davey Todd είναι ο μόνος που έχει πρότερη εμπειρία από την κατηγορία Superlight, όχι όμως στο Isle of Man αλλά σε άλλους αγώνες που διεξάγονται σε δημόσιους δρόμους (Ulster – Southern 100). Είναι η δεύτερη φορά που θα συμμετάσχει στο Isle of Man και δεδομένου ότι το 2018, στην πρώτη του μόλις φορά στο αγώνα, έγραψε τον δεύτερο καλύτερο γύρο όλων των εποχών για rookie αναβάτες, μπορούμε να περιμένουμε πολλά από αυτόν.


Σε ότι αφορά στην μοτοσυκλέτα της Norton, περισσότερα για αυτή, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 14:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon