.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 14:46

KTM Ultimate Race 2019 - Οι 12 συμμετέχοντες

 

Καβάλα στο 790 Adventure R, στο Merzouga Rally, με τρελά βραβεία για τον νικητή!

O «Ultimate Race», ήτοι «Υπέρτατος Αγώνας» είναι η ιδέα της ΚΤΜ να προσφέρει σε 12 τυχερούς συμμετέχοντες την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ειδική κατηγορία του Merzouga Rally 2019 που γίνεται στο Μαρόκο, καβάλα στο νέο 790 Adventure R! Η διαλογή έγινε, και ανακοινώθηκαν τα ονόματα τους.

Μετά από ειδικά προκριματικά events που διεξήχθησαν στα 6 KTM Adventure Rally το 2018 και το 2019, επιλέχθηκε η τυχερή "βρώμικη ντουζίνα" που θα λάβει μέρος στον νέο θεσμό. Οι αναβάτες επιλέχθηκαν για τις ικανότητες τους στην οδήγηση, την πλοήγηση και τις μηχανικές γνώσεις.

Merzouga Rally 2018

Οι 12 αναβάτες θα αγωνιστούν στο Merzouga Rally (31/3-5/4) με πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη της ΚΤΜ, ενώ θα βαθμολογηθούν σε μια ξεχωριστή κατηγορία.

Η υποστήριξη της ΚΤΜ περιλαμβάνει ακόμα και τα αεροπορικά εισιτήρια για το Μαρόκο, τη διαμονή, τα γεύματα, τα παράβολα του αγώνα, και πλήρη υποστήριξη στον αγώνα.

UR South Africa Christiaan Odendaal Greg Hodgskin

Οι αναβάτες που επελέγησαν είναι οι εξής:

Ευρώπη:

Sebastian Blum (Γερμανία) & Stefano Sassaro (Ιταλία)

Η.Π.Α.:

Jordan Huibregtse & Scott Myers

Καναδάς:

Radek Burkat & Vasile Scurtu

Αυστραλία:

Robert Nowak & Steve Robertson

Νέα Ζηλανδία:

Elliot Kent & Kevin Archer

Νότια Αφρική:

Christiaan Odendaal & Greg Hodgskin

Logo KTM Ultimate Race

Η κατηγορία «Ultimate Race» διαθέτει διαδρομή παρόμοια με αυτή του κυρίως αγώνα του Merzouga Rally, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν ακόμα και marathon stage, όπου θα πρέπει να επισκευάσουν μόνοι τους τις μοτοσυκλέτες τους στο τέλος μιας μέρας.

Τα 790 Adventure R θα διαθέτουν πληθώρα αξεσουάρ όπως η εξάτμιση της Akrapovic, η εργονομική σέλα, τα κάγκελα προστασίας και το απαραίτητο roadbook.

UR Europe Sebastian Blum Stefano Sassaro

Στον αγώνα διάσημοι προπονητές θα έχουν από κοντά τους αναβάτες, και μιλάμε για τους θρύλους Chris Birch, Marc Coma & Quinn Cody!

Φτάνουμε επιτέλους στο απίθανο βραβείο που θα παραλάβει ο νικητής του «Υπέρτατου Αγώνα», που έρχεται σε… 2 σκέλη. Καταρχήν, ο νικητής παίρνει σπίτι το αγωνιστικό του KTM 790 Adventure R, και δεύτερον, η ΚΤΜ του δίνει και ένα ταξιδιωτικό πακέτο για 2, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για την παρακολούθηση του Rally Dakar 2020! Αυτά είναι δώρα!

Setup

Τέλος, για όσους αναβάτες συμμετέχουν στα φετινά KTM Adventure Rally με μια δικύλινδρη ΚΤΜ, η αυστριακή φίρμα ανακοινώνει πως ανανεώνει το ραντεβού με το KTM Ultimate Race ΚΑΙ για το 2020! Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν Online στις κρατήσεις ενός KTM Adventure Rally.

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 16:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon