.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 12:21

WorldSBK 2019 – Phillip Island Test, Μέρα 1η

Ο Bautista στην κορυφή!

Μόλις; μερικές μέρες πριν τον εναρκτήριο αγώνα WorldSBK στο Phillip Island το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται και όλες οι ομάδες έδωσαν το παρόν στην Αυστραλία για μια διήμερη δοκιμή που έχει καθαρά τον ρόλο πρόβας τζενεράλε.

Και, επειδή μας αρέσει το σασπένς και οι ανατροπές, με χαρά αναγγέλλουμε πως ο Alvaro Bautista έκανε για πρώτη φορά τον απαραίτητο ντόρο στο Παγκόσμιο Superbikes σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο κατά την πρώτη μέρα του Phillip Island Test.

Με τον πρώτο αγώνα να ξεκινά στις 22 Φεβρουαρίου, η φόρμα του Ισπανού αναβάτη της Ducati είναι ό,τι καλύτερο για τον ανταγωνισμό σε μια κατηγορία όπου εδώ και τέσσερα χρόνια ο Jonathan Rea και η Kawasaki απλά δεν έχουν αντίπαλο.

AlexLowes

Δεύτερος ταχύτερος έκλεισε ο Alex Lowes της Yamaha και η τρίτη θέση πήγε στον Rea.

JonathanRea

Αξιοσημείωτη είναι η τέταρτη θέση που πήρε ο Tom Sykes με την ολοκαίνουργια ομάδα της BMW, και μάλιστα με μόλις 1.1 δέκατο πιο αργό γύρο από τον Rea ή 5.6 δέκατα από την κορυφή.

Εξίσου δυνατή κρίνεται και η επίδοση του νέου ομόσταυλου του Rea, Leon Haslam στην πέμπτη θέση.

Όσον αφορά στη Honda, η ομάδα (Team Moriwaki Althea Honda) μάλλον βρίσκεται ακόμη μερικά βήματα πίσω σε εξέλιξη, έχοντας απουσιάσει από την προηγούμενη επίσημη δοκιμή. Ταχύτερος αναβάτης της αναδείχθηκε την πρώτη μέρα ο Leon Camier, καταφέρνοντας να φτάσει ως τα πρόθυρα της δεκάδας και την 11η θέση.

WorldSBK Phillip Island Test, Αποτελέσματα Ημέρας 1ης (Top 5)

1. Álvaro Bautista (ARUBA.IT Racing – Ducati) - 1'30.743
2. Alex Lowes (Pata Yamaha WorldSBK Team) - 1'31.146
3. Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team) - 1'31.189
4. Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK) - 1'31.300
5. Leon Haslam (Kawasaki Racing Team) – 1'31.399

Αναλυτικά αποτελέσματα: πρώτο και δεύτερο session δοκιμών της ημέρας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 12:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon