.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 10:41

Pedrosa – Έσπασε την κλείδα του για τρίτη φορά!

Ο πρωταθλητής της ατυχίας, χάνει τα δοκιμαστικά της KTM

H… “γκαντεμία” του Dani Pedrosa φαίνεται πως τον συνοδεύει και μετά την παραίτηση του από την αγωνιστική δράση. Ο συμπαθέστατος Ισπανός αναβάτης, έσπασε την δεξιά του κλείδα για τρίτη φορά και θα χρειαστεί εγχείρηση αλλά και μια μακρά περίοδο αποθεραπείας, κάτι που τον βγάζει “εκτός” από τα πρώτα δοκιμαστικά της χρονιάς που είχε προγραμματίσει η KTM.

H κλείδα του Dani, η οποία είχε σπάσει δυο φορές στον παρελθόν, είχε “αδυνατήσει” πολύ σαν οστό, δεν αιματωνόταν καλά και εμφάνιζε σημαδία οστεοπόρωσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι το διπλό κάταγμα που υπέστη τώρα ο Pedrosa, δεν ήταν αποτέλεσμα πτώσης με μοτοσυκλέτα αλλά προκλήθηκε από απλή πίεση σε καθημερινή δραστηριότητα.

Το πόσο ακριβώς χρόνος θα χρειαστεί για ιαθεί πλήρως ο Pedrosa, κάτι που οι γιατροί ξεκαθάρισαν ως απολύτως απαραίτητο πριν ανέβει και πάλι σε μοτοσυκλέτα, δεν μπορεί ακόμα να προβλεφθεί, το σίγουρο είναι ότι το διάστημα θα είναι μεγάλο. Τα πρώτα προγραμματισμένα δοκιμαστικά 2019 της KTM στην Jerez, είναι σίγουρο πως θα τα χάσει.

Η εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί ο Pedrosa δεν θα εστιάσει μόνο στην ανάταξη του οστού αλλά και στην ανάπλαση του, προκειμένου να μην υπάρξουν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον. Ο Dani, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την KTM, για την στήριξη που του προσφέρει, από την πρώτη στιγμή, στην νέα του αυτή περιπέτεια.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 10:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon