Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 14:31

Στην Ιταλία το ISDE του 2020

Έξι μέρες enduro στη γειτονιά μας

Η Ιταλία είχε μια εξαιρετική παρουσία στο πρόσφατο International Six Days of Enduro (ISDE) 2018 στη Χιλή, κατατροπώνοντας τον ανταγωνισμό στη Junior κατηγορία και παίρνοντας την τρίτη θέση στη μεγάλη κατηγορία World Trophy, αλλά και κερδίζοντας το έπαθλο Club Team.

Μετά από αυτό, η ανακοίνωση πως το ISDE του 2020 θα γίνει στη γειτονική μας χώρα προφανώς θα πρέπει να έχει ενθουσιάσει τους Ιταλούς που φημίζονται για την ένθερμη υποστήριξη των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Η FIM ανακοίνωσε ήδη πως η Ιταλική περιοχή της Λομβαρδίας θα φιλοξενήσει τους «Ολυμπιακούς Αγώνες του Enduro» σε δύο χρόνια, υπό τη διοργάνωση του Moto Club Alfieri. Οι ημερομηνίες δεν έχουν καθοριστεί ακόμη, αλλά είναι δεδομένο πως θα γίνει στο διάστημα από το τέλος Αυγούστου ως τις αρχές του Σεπτέμβρη. 

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 14:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT