.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 13:09

Αγωνιστική δράση 1-2 Δεκεμβρίου 2018

Dragster και χωμάτινη συνάντηση Βορρά και Νότου

Την ώρα που εμείς οι Έλληνες παγώνουμε για πρώτη φορά ενόψει του επερχόμενου χειμώνα, οι αγώνες περνούν σταδιακά σε δεύτερη μοίρα.

Οι μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν και επικρατεί μια χαρακτηριστική ησυχία μέχρι να έρθει η ώρα του Dakar στις αρχές του Γενάρη, αλλά εντός των τειχών υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που απαιτούν δράση.

Τα περιφερειακά πρωταθλήματα Enduro σε Βόρεια και Νότια Ελλάδα συναντιούνται για να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητές τους για το 2018 με τον έκτο και τελευταίο τους αγώνα. Κοινό σημείο συνάντησης, η πανέμορφη Καρδίτσα.

Επιπλέον, έχουμε Dragster στο Αγρίνιο, για μια δόση υψηλών οκτανίων και καμμένου λάστιχου στον επίσης έκτο και τελευταίο αγώνα αυτού του πρωταθλήματος.

Αγωνιστική δράση σαββατοκύριακου 1-2 Δεκεμβρίου

- Περιφερειακό Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδας, 6ος αγώνας, Καρδίτσα

- Περιφερειακό Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδας, 6ος αγώνας, Καρδίτσα

- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster Μοτοσυκλετών, 6ος αγώνας, Αγρίνιο

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 13:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon