.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 10:59

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supermoto S1 στη Θεσσαλονίκη

Αυτόν τον μήνα στο Νέο Ρύσιο

Ο τέταρτος γύρος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος SupermotoS1 θα διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου.

Οι σημαντικότεροι Ευρωπαίοι οδηγοί θα προσφέρουν άφθονο θέαμα συμμετέχοντας στον 4ο από τους 6 αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος S1, ενώ παράλληλα θα γίνει και αγώνας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος με πολλές Ελληνικές συμμετοχές.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους μάγους της πλαγιολίσθησης με δύο τροχούς, στην πίστα καρτ DRIVEPARK, στο Νέο Ρύσιο. Η υψηλών προδιαγραφών πίστα που βρίσκεται στο 15ο χλμ Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας θα διαμορφωθεί ειδικά για τους αγώνες Supermoto με προσθήκη χωμάτινης διαδρομής ανεβάζοντας σημαντικά τον βαθμό δυσκολίας αλλά και το θέαμα κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων.

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supermoto στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου. Ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου θα ξεκινήσουν στις 11.00 και θα ολοκληρωθούν στις 16.10.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσει στις με warm-up στις 9.30 και θα ολοκληρωθεί με τον τελευταίο αγώνα στις 15.30.

Τηλέφωνο πίστας DrivePark: 231 046 5723.

pista 800

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 11:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon