.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 17:26

Έκλεψαν τις Alta Motors του Lyndon Poskitt που ταξίδευε για Erzberg

 

Ο Lyndon Poskitt έμεινε ξαφνικά χωρίς μοτοσυκλέτες και εξοπλισμό

 

Πριν μερικές μόλις εβδομάδες η Αμερικανική Alta Motors ανακοίνωσε πως θα κατεβάσει ομάδα δύο αναβατών στο φετινό Erzberg Rodeo, τους Lyndon Poskitt και Ty Tremaine.

Με τον αγώνα να ξεκινά στις 31 Μαΐου, ο Poskitt φόρτωσε τα πάντα στο βανάκι του και ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για να ταξιδέψει οδικώς στο Erzberg. Δυστυχώς γι΄ αυτόν, ο αυτοκινητόδρομος Μ11 στην περιοχή του Harlow αποδείχθηκε μοιραίος, καθώς σε μια 20λεπτη στάση για φαγητό άγνωστοι άνοιξαν το Ford Transit φορτηγάκι του και έκλεψαν από μέσα τις δύο μοτοσυκλέτες της Atla που μετέφερε, δύο βαλίτσες με φωτογραφικό εξοπλισμό και βιντεοκάμερες, δύο γεννήτριες Honda, ένα Macbook και ένα drone.

Πλέον ο άτυχος Άγγλος αναβάτης ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα, δηλαδή με κάποιο τρόπο είτε να επιστραφούν τα κλοπιμαία ή να βρεθούν από τις αρχές άμεσα, ώστε να μπορέσει να είναι στον αγώνα στην ώρα του για να λάβει μέρος. 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 21:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon