.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 11:01

Δημήτρης Καρακώστας - Νίκη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα!

 

Στον πρώτο αγώνα των Σερρών στις 14 Απριλίου 2018

Ο Δημήτρης Καρακώστας κέρδισε τον πρώτο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στις 14/4/2018, ανεβάζοντας την ελληνική σημαία στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Supersport!

Όπως έγραψε και ο ίδιος: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μου στο πρώτο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος. Η Ελληνική σημαία στο ψηλότερο σκαλί!"

karakostas valkaniko protathlima 2018 4

Σημειώστε πως ο Καρακώστας είχε ξεκινήσει από την pole position, καθώς είχε σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στις δοκιμές.

Με τη θερμοκρασία να έχει πέσει λίγο την επόμενη μέρα, ο Καρακώστας έκανε κάποιες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του, καθυστέρησε και αναγκάστηκε να εκκινήσει από την pit lane. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, κινήθηκε ταχύτατα περνώντας αρκετούς αναβάτες, όμως ένα πρόβλημα στο τιμόνι δε του επέτρεψε να πιέσει και τερμάτισε 7ος.

karakostas valkaniko protathlima 2018 6

Με μια 1η και μια 7η θέση, ο Δημήτρης Καρακώστας έφυγε από τις Σέρρες με 34 βαθμούς και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των Supersport στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Στα Superbike, είχαμε μία ακόμη ελληνική συμμετοχή, από τον Γιώργο Μαρκεσσίνη που τερμάτισε 4ος στον 1ο αγώνα και 5ος στον δεύτερο.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 11:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon