.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 11:58

Αγωνιστική δράση 14-15 Απριλίου 2018

 

Πλούσιο το αγωνιστικό πρόγραμμα για το ΣΚ

Η δράση συνεχίζεται εντός και εκτός Ελλάδας αυτό το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου με τρεις αγώνες επιπέδου παγκοσμίου αλλά και τον 4ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

14-15 Απριλίου: Παν. Πρωτ. ΜΧ, 4ος αγώνας Χαλκίδα

Greek MX

Στην πίστα της Χαλκίδας μεταφέρεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross για τον 4ο αγώνα της χρονιάς. Ο Παναγιώτης Κουζής που έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στους τρεις πρώτους αγώνες της χρονιάς παίρνοντας ισάριθμες νίκες θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί και να έρθει ακόμη πιο κοντά σε έναν ακόμη τίτλο. Τι έχουν να πουν οι αντίπαλοί του για αυτό. Η απάντηση στην Χαλκίδα.

Διαβάστε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

14 Απριλίου: ΑΜΑ SX, 14ος αγώνας, Minneapolis

ama sx 2018 13os agonas seattle

Με τον εργοστασιακό αναβάτη της Kawasaki, Eli Tomac, να παίρνει τη νίκη στον εντός και εκτός εισαγωγικών βούρκο του Seattle, το αμερικάνικο πρωτάθλημα Supercross κάνει την επόμενη και 14η στάση του στη Minneapolis. Με τον Jason Anderson της Husqvarna Factory Racing να προηγείται με διαφορά ασφαλείας στον βαθμολογικό πίνακα και τους Marvin Musquin (KTM Factory Racing) και Tomac να ακολουθούν έτοιμοι για όλα, ο σαββατιάτικος αγώνας στο στάδιο U.S. Bank αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

14-15 Απριλίου: WorldSBK, 3ος αγώνας, Aragon (Ισπανία)

worldsbk 2018 buriram race 2 day 2 ii 4

Οι Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team ) και Chaz Davies (Aruba.it Racing - Ducati) ήταν οι δύο αναβάτες που μοιράστηκαν τις νίκες στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στην Ταϋλάνδη. Τώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike “πατάει” Ευρώπη για πρώτη φορά φέτος για χάρη της πίστας στο Aragon της Ισπανίας. Κρίσιμος αγώνας καθώς θα βγουν σημαντικά συμπεράσματα για την προετοιμασία που έχουν κάνει ομάδες και αναβάτες για τους αγώνες στη Γηραιά Ήπειρο, με τους Marco Melandri (Aruba.it Racing – Ducati -2ος), Xavi Fores (Barni Racing Team) και Tom Sykes (Kawasaki Racing Team -7ος) να θέλουν να δείξουν την αξία τους, ο καθένας για δικούς του λόγους.

Διαβάστε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

15 Απριλίου: MXGP, 5ος αγώνας, Agueda (Πορτογαλία)

Herlings MXGP 4 TN 2018

Μόλις δέκα βαθμοί χωρίζουν τους δύο εργοστασιακούς αναβάτης της KTM, Jeffrey Herlings και Toni Cairoli στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross με τον Ολλανδό να προηγείται του Ιταλού. Ο Cairoli, έπειτα από την εντός έδρας ήττα στην Ιταλία, θα θελήσει να πάρει το αίμα του πίσω στον αγώνα της Πορτογαλίας. Ωστόσο ο Herlings δείχνει, ότι στη δεύτερη χρονιά του στο πρωτάθλημα, έχει πέρα από την ταχύτητα και την σταθερότητα στα αποτελέσματα για να δώσει απαντήσεις όπου χρειάζεται. Οψόμεθα και περιμένουμε φυσικά με αγωνία και την απόδοση των υπόλοιπων αναβατών του παγκοσμίου.

Διαβάστε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 12:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon