.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 13:26

Αγωνιστική Δράση 16-18 Μαρτίου – Σαββατοκύριακο από τα λίγα!

 

Με MotoGP & αγώνες σε 4 ακόμη παγκόσμια πρωταθλήματα!

Ένα από τα πιο γεμάτα τριήμερα της χρονιάς είναι αυτό που έρχεται στις 16-18 Μαρτίου, με χορταστική δράση σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και εντός των συνόρων! Στην αιχμή του δόρατος φυσικά ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για το MotoGP και full δράση στο χώμα εντός και εκτός των συνόρων!

 16-18 Μαρτίου: MotoGP 2018, 1ος αγώνας Qatar (Losail International Circuit)

04 andrea dovizioso italg5 2251 0.gallery full top fullscreen

Η αναμονή τελείωσε για τους φίλους της ταχύτητας και η ώρα έφτασε για να παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Losail στο Qatar. Ας απολαύσουμε λοιπόν τον πρώτο και πολυαναμενόμενο αγώνα της χρονιάς που θα μας δώσει και μια πρώτη εικόνα για το πού βρίσκονται αναβάτες και κατασκευαστές σε σχέση με την εξέλιξη των μοτοσυκλετών τους.

17-18-Μαρτίου: EnduroGP 2018, 1ος αγώνας, Päijänne, Φινλανδία

steve.holcombe EWC 2016 Rnd 4 4212 1

Εναρκτήριο “λάκτισμα” για ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτό το Σάββατο. Το EnduroGP ξεκινά τη σεζόν με πρώτη επίσκεψη στη λίμνη Päijänne της Φινλανδίας. Θα μπορέσει ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Steve Holcombe (Beta) να υπερασπιστεί τον τίτλο του; Τι έχουν να πουν οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι και ακόμη περισσότερο οι τρομεροί Φινλανδοί που παίζουν και εντός έδρας;

17-Μαρτίου: AMA SX 2018, 11ος αγώνας, St. Louis

ama sx 2018 10s agonas daytona sx250 finish

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται αυτό το Σάββατο, το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Supercross, με τον 11ο αγώνα της χρονιάς «Dome at America’s Center», στο St. Louis, των Ηνωμένων Πολιτειών.  Μετά την παραμυθένια νίκη του Justin Brayton (Honda) την προηγούμενη εβδομάδα, που τον οδήγησε στην 3η θέση του βαθμολογικού οι Jason Anderson (Husqvarna Factory), Marvin Musquin (KTM Factory) και Eli Tomac (Kawasaki Racing), αναμένεται να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Anderson να θέλει να αυξήσει την βαθμολογική του διαφορά και τους Musquin και Tomac να κάνουν ό,τι μπορούν για να ροκανίσουν την διαφορά.

Δείτε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

 18-Μαρ: MXGP 2018, 2ος αγώνας, Valkenswaard, Ολλανδία

MXGP 1 ARG 2018 Herlings

Η δράση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα στο Valkenswaard της Ολλανδίας με τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Toni Cairoli και δεύτερος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, και ο νικητής τού, Jeffrey Herlings, και οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της KTM, έχουν πολλά να μας δείξουν σε αυτή τη δεύτερη στάση του παγκόσμιου πρωταθλήματος με τον Herlings να αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της πατρίδας του!

Δείτε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

17 Μαρτίου: X-Trial 2018, 6ος αγώνας, Παρίσι, Γαλλία

x trial 2018 barcelona 11

Στο AccorHotels Arena θα πραγματοποιηθεί ο προτελευταίος αγώνας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα X-Trial (indoor). Ο Toni Bou, με διαφορά 31 βαθμών από τον έτερο διεκδικητή του τίτλου Adam Raga, δείχνει έτοιμος να κατακτήσει τον 12ο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του.

Δείτε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

17-18 Μαρτίου: Παν. Πρωτ. Enduro 2018, 1ος-2ος αγώνας, Καρδίτσα

basilis siafarikas champion 2017 enduro

Η σεζόν ξεκινά και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, με τους δύο πρώτους αγώνες να πραγματοποιούνται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καρδίτσα.

18 Μαρτίου: Πρωτ. Enduro Β. Ελλάδας 2018, 1ος αγώνας Καρδίτσα

Έναρξη και για το πρωτάθλημα Enduro Β. Ελλάδας, επίσης στην Καρδίτσα, με τον 2ο αγώνα του Παν. Πρωταθλήματος να είναι ουσιαστικά ο πρώτος για τους βόρειους.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 13:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon