.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 13:59

Dani Pedrosa – Πολύ υψηλός ανταγωνισμός, πολλοί διεκδικητές!

 

Ο βετεράνος Ισπανός αναβάτης, δίνει το στίγμα για τη νέα σεζόν

 

Ίσως το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών αναμένεται το πρωτάθλημα των MotoGP που ξεκινά την Κυριακή, 18 Μαρτίου στο Qatar, σύμφωνα με τον αναβάτη της Honda, Dani Pesdrosa.

O Ισπανός, που ανήκει στην παλιά αλλά αξιόλογη -και ακόμα ικανή- γενιά οδηγών του πρωταθλήματος (μην ξεχνάμε ότι έκλεισε με νίκη την περσινή σεζόν), προβλέπει ότι ο φετινός τίτλος, θα είναι από τους πιο δύσκολους των τελευταίων ετών, με πολλούς αναβάτες να είναι σε θέση να τον διεκδικήσουν.

Με την ομάδα της Honda να βρίσκεται ήδη στο Qatar, ο Pedrosa, που φέτος συμπληρώνει 13 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία, δήλωσε:

“Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος, μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο χειμερινών δοκιμών και προετοιμασίας, κατά την οποία, δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά. Όλα δείχνουν ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με πολλούς αναβάτες να μάχονται για τις θέσεις στα podium. Έχει σημειωθεί από όλους μεγάλη εξέλιξη τόσο σε οδηγικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Θα πρέπει από την πρώτη ημέρα, να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, αφού με αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού, ακόμα και το παραμικρό λάθος, μπορεί να κοστίσει.

Αισθάνομαι καθ όλα έτοιμος να αντιμετωπίσω αυτή την πρόκληση και το ίδιο έτοιμη είναι και η ομάδα μου, πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ στην εκκίνηση την Κυριακή!”     

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 13:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon