.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 13:36

Αγωνιστική Δράση 1-4 Μαρτίου 2018

 

Με τρεις αγώνες Motocross και επίσημα δοκιμαστικά MotoGP!

Γεμάτο αγωνιστική δράση εντός και φυσικά εκτός των συνόρων είναι το 4ήμερο που ξεκινά από σήμερα 1η Μαρτίου και τελειώνει την Κυριακή 4 Μαρτίου, με highlights την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Motocross  αλλά και τον δεύτερο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

1-3 Μαρτίου: MotoGP 2018, Τρίτα Επίσημα Δοκιμαστικά, Qatar

moto gp 2018 official test qatar

Η πίστα του Qatar φιλοξενεί τα τρίτα δοκιμαστικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει. Ομάδες και αναβάτες δουλεύουν πυρετωδώς πάνω στην εξέλιξη και ρύθμιση των μοτοσυκλετών τους ώστε να είναι 100% έτοιμες για τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στο Qatar στις 18 Μαρτίου.

3η Μαρτίου: AMA SX 2018, 9ος αγώνας, Atlanta

ama sx 2018 race 8 tampa 5

Το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Supercross συνεχίζεται και αυτό το Σάββατο με τον 9ο αγώνα της χρονιάς να πραγματοποιείται στο στάδιο Mercedes-Benz στην Atlanta των Η.Π.Α. O εργοστασιακός αναβάτης της Kawasaki, Eli Tomac, έδειξε τα δόντια του στον προηγούμενο αγώνα στην Tampa, παίρνοντας μια εντυπωσιακή νίκη, κάτι που σίγουρα δεν θα μείνει αναπάντητο στην Atlanta από τον εργοστασιακό αναβάτη της Husqvarna, Jason Anderson, που προηγείται με σημαντική διαφορά στη βαθμολογία με 181 βαθμούς και τους Marvin Musquin, (KTM - 2ος, 142 βαθμοί) και Blake Baggett, (KTM  - 3ος, 134 βαθμοί) να καραδοκούν.

Δείτε εδώ τι έγινε στον 8ο αγώνα του πρωταθλήματος στην Tampa.

3-4 Μαρτίου: Παν. Πρωτάθλημα Motocross 2018, 2ος αγώνας, Άργος

kouzis mx1

Η δράση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Άργος, για τον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη του στις Σέρρες, ο πολυπρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής (Honda) θα θελήσει σίγουρα να συνεχίσει το ίδιο δυνατά στο πρωτάθλημα, έχοντας ωστόσο φέτος σαν μεγάλο αντίπαλο τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο και περσινό πρωταθλητή στην MX2, Γιάννη Τουρατζίδη.

Δείτε εδώ τι έγινε στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στις Σέρρες.

4η Μαρτίου: MXGP 2018, 1ος αγώνας, Neuquen, Αργεντινή

Cairoli MXGP 3 ARG 2017

Η στιγμή έφτασε για την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, το οποίο πηγαίνει Αργεντινή για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος αναμένεται με τρομερό ενδιαφέρον. Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο περσινός πρωταθλητής Toni Cairoli (ΚΤΜ); Θα συνεχίζει την ανοδική του πορεία σε αυτή τη δεύτερη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία ο έτερος εργοστασιακός αναβάτης της αυστριακής εταιρίας Jeffrey Herlings; Σε τι κατάσταση βρίσκονται  οι υπόλοιποι αναβάτες; Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα αυτή την Κυριακή 4 Μαρτίου!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 13:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon