.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 18:45

Αγωνιστική δράση 23-25 Φεβρουαρίου 2018

 

Με WSBK και AMA Supercross!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ούτε αυτό το τριήμερο με τους φίλους της ταχύτητας να… παίρνουν τη δόση τους σε άσφαλτο και χώμα. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

WSBK 2018, 1ος αγώνας, Phillip Island

sbk phillip island 2017 1

H αναμονή τελείωσε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, με την πίστα στο Phillip Island, να φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο των πρώτο αγώνα της σεζόν. Ένας αγώνας με τεράστιο ενδιαφέρον που θα μας δείξει πού βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της προηγούμενης σεζόν, η πρωταθλήτρια Kawasaki και η Ducati, αλλά και την πρόοδο που έχουν κάνει και οι υπόλοιποι κατασκευαστές που συμμετέχουν στον θεσμό. Είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Rea έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του για μία ακόμη φορά; Τι εμπόδια θα του βάλουν οι ταχύτατοι εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati, Chaz Davies και Marco Melandri; Θα καταφέρει ο Tom Sykes να συναγωνιστεί τον ομόσταυλό του στην εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki. Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και όχι μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο!

AMA SX 2018, 8ος αγώνας, Tampa

ama sx 2018 arlington 8

Το κορυφαίο αμερικάνικο πρωτάθλημα Supercross, επισκέπτεται το στάδιο Raymond James, στην Tampa των Ηνωμένων Πολιτειών για τον 8ο αγώνα της χρονιάς. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Husqvarna, Jason Anderson, έχει δημιουργήσει ήδη μια σημαντική βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες του, παρά τη μέτρια εμφάνισή του στον προηγούμενο αγώνα, ενώ ο Eli Tomac (Kawasaki) έκανε μια επιβλητική εμφάνιση και δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει τον τρομερό ρυθμό του.

Διαβάστε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα του AMA SX 2018 σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 19:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon