.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 15:36

Left Turn - Η ιστορία του Πρωταθλητή Ice Speedway, Dmitry Koltakov - Video

 

Εκπληκτικό αφιέρωμα της MOTUL στο άγνωστο για την Ελλάδα άθλημα

Το "Left Turn", δηλαδή "Αριστερή Στροφή" είναι ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ice Speedway, Ρώσο Dmitry Koltakov, o οποίος έχει 2 Παγκόσμιους Τίτλους (2015 & 2017 στο ενεργητικό του.

dmitry koltakov 7

Ο Koltakov έχασε τον τίτλο του 2016 μόλις για ΕΝΑΝ βαθμό, όμως επέστρεψε δριμύτερος το 2017, για να πάρει έναν ακόμη Παγκόσμιο Τίτλο στο Πρωτάθλημα Ice Speedway της FIM.

dmitry koltakov 6

Οι αγώνες Ice Speedway, άγνωστοι στην Ελλάδα, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στη Βόρεια Ευρώπη και στη Ρωσία, με τους αγωνιζόμενους να παίρνουν εξωπραγματικές κλίσεις στον πάγο, γυρίζοντας με μεγάλες ταχύτητες σε οβάλ αριστερόστροφες πίστες, χρησιμοποιώντας μοναδικές, χειροποίητες μοτοσυκλέτες με τεράστια καρφιά στα ελαστικά.

dmitry koltakov 1

Η θερμοκρασία κατά τον αγώνα μπορεί να φτάσει και τους -25 βαθμούς Κελσίου, ενώ πολλές φορές έχει ακόμα και... χιονοθύελλα, με τους θεατές να παρακολουθούν ΟΡΘΙΟΙ τα τεκταινόμενα.

Το διάρκειας 17.28 λεπτών βίντεο της MOTUL για τον Koltakov διαθέτει εκπληκτικά γυρίσματα, θέαμα που κόβει την ανάσα, και σινεματικό στιλ αντάξιο των καλύτερων ντοκιμαντέρ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 15:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon