.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 16:14

Ο Adam Raga “επιστρέφει” στη Hebo

 

Ξανά μαζί έπειτα από δέκα χρόνια!

Αυτή τη χρονιά η Hebo γιορτάζει 25 χρόνια στον κόσμο του Trial και εγκαινιάζει την εορταστική περίοδο στηρίζοντας ξανά  έναν από τους πιο σημαντικούς πιλότους στην ιστορία του Trial, τον Adam Raga. 

Λέμε ξανά γιατί αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή (4 outdoor και δύο indoor) στο στρατόπεδο της  Hebo.  Ο αναβάτης από την Καταλονία και οι σπεσιαλίστες του είδους στο Trial, ήταν και στο παρελθόν χορηγός του, όταν έτρεχε με Gas Gas τo 1998.

adam raga hebo 2

Η Hebo διευρύνει την παρουσία της και σε άλλα είδη αγώνων μοτοσυκλέτας, φιλοδοξώντας το εμπορικό της σήμα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις όλων των πρωταθλημάτων. Να ευχηθούμε και στους δύο τα καλύτερα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 16:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing 2018 MXGP Team Kees Koolen vs Carlos Sainz »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon