.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 14:09

MotoGP: Αλλαγή στρατοπέδου για Petruci το 2019;

 

Τι λέει ο ίδιος για το συγκεκριμένο σενάριο

Η ερχόμενη σεζόν μπορεί να είναι και η τελευταία του Danilo Petrucci με την ομάδα της Alma Pramac Racing, σύμφωνα με άρθρο της γνωστής ιταλικής εφημερίδας «La Gazzetta dello Sport».

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Ιταλός στην ιταλική εφημερίδα δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Διάβασα στην Gazzetta ότι έχει ήδη απολυθεί και ότι θα με αντικαταστήσει ο Bagnaia (σ.σ. αστειευόμενος)… πέρα από την πλάκα όμως, εγώ και ο Campinoti (διευθύνων σύμβουλος της Pramac) το ξέραμε: αυτός με έφερε εδώ που είμαι και οι δύο ξέραμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία μας χρονιά μαζί, ότι ο κύκλος έχει κλείσει…έχω ένα συμβόλαιο με την Ducati που λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο που μου δίνει την οψιόν να μετακομίσω στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati. Μετά από αυτό το συμβόλαιο μου λήγει.»

Ο ταχύτατος Ιταλός αναβάτης μίλησε επίσης και για προτάσεις που είχε την προηγούμενη σεζόν: «Το 2017, ήταν μεγάλος ο πειρασμός να πάω στην Aprilia: ήταν τρομερά ελκυστικό για μένα να είμαι αναβάτης με μια ιταλική εταιρία». Το να αγωνιστεί ως εργοστασιακός αναβάτης είναι το μεγάλο όνειρο για τον Petruci και ;oλα θα κριθούν στους πρώτους τρεις αγώνες, όπως πρόσθεσε ο ίδιος, δηλώνοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά του που η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αφού έχει ξεκινήσει η σεζόν και όχι νωρίτερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 14:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon