.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 18:40

Suzuki MotoGP – Σε δοκιμές με τους Michael Dunlop & Toni Elias!

 

Στα επίσημα MotoGP δοκιμαστικά στην Μαλαισία

 

Δοκιμές με την MotoGP μοτοσυκλέτα της Suzuki θα πραγματοποιήσει ο μεγάλος Β. Ιρλανδός αναβάτης Michael Dunlop, που έχει σημειώσει 15 νίκες στο θρυλικό αγώνα στη Νήσο του Man. Στο πλευρό του και ο Toni Elias!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής MCN, o Dunlop θα βρεθεί στη σέλα της GSX-RR, την ερχόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια των δεύτερων επίσημων δοκιμαστικών για το MotoGP, στην πίστα της Μαλαισίας.

toni elias motogp test

O παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010, στην Moto2, Toni Elias, εδώ με το νέο GSX-R1000 (φωτογραφία πάνω)

Ο Dunlop θα οδηγήσει την GSX-RR ως επιβράβευση για την επιτυχία του στο περασμένο Isle of Man TT, όπου ο Β. Ιρλανδός κέρδισε την κατηγορία Senior TT στη σέλα του νέου GSX-R1000. Μαζί του στα δοκιμαστικά θα παραβρεθούν και θα οδηγήσουν οι Toni Elias, που στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα της Suzuki, στην κατηγορία Superbike, του αμερικάνικου πρωταθλήματος MotoAmerica αλλά και ο πρωταθλητής superbike Αυστραλίας Josh Waters. Waters και Elias βέβαια έχουν ήδη συμφωνήσει με τη Suzuki για την επόμενη χρονιά, κάτι που δεν έχει κάνει ακόμη ο Dunlop (ο 28χρονος σκέφτεται να μην αγωνιστεί το 2018). Με τέτοιο κίνητρο όμως μπορείς να πεις όχι μετά…;

Στα επίσημα δοκιμαστικά θα δώσει το “παρόν” και ο νέος οδηγός εξέλιξης της GSX-RR, Sylvain Guintoli.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 18:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon