.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 11:39

Ξεκινά η προσπάθεια του Γιάννη Περιστερά

 

Στην ισπανική πίστα της Αλμερίας για το Red Bull MotoGP Rookies Cup

 

To Red Bull MotoGP Rookies Cup είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να βρεθεί κάποιος στο MotoGP! Κάθε χρόνο ο νικητής του θεσμού παίρνει το εισιτήριο για την κατηγορία Moto3 και κάποιες φορές και εργοστασιακό συμβόλαιο με την ομάδα της ΚΤΜ. Επίσης πολλές φορές και άλλοι που διακρίνονται στο θεσμό αυτό που γίνεται μαζί με το MotoGP, τραβούν τα βλέμματα των ομάδων και ξεκινούν το μεγάλο δρόμο προς την κορυφή.

Πως όμως μπορεί να βρεθεί κανείς στο Rookies Cup; Κάθε χρόνο η παγκόσμια Τελική Επιλογή γίνεται αυτήν την εποχή και σε αυτήν συμμετέχουν περίπου 100 οδηγοί που έχουν προεπιλεγεί από πολλές χώρες του κόσμου.

Φέτος 109 οδηγοί από 31 χώρες θα διαγωνιστούν από αύριο για τις περίπου δέκα πρώτες θέσεις που θα τους δώσουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

peristeras redbull rookies cup 2017 6

Ο Έλληνας οδηγός που πήρε το χρίσμα του υποψηφίου για αυτήν την επιλογή είναι ο 12χρονος Γιάννης Περιστεράς που είναι ο μικρότερος σε ηλικία από τους 109 και μάλλον ο πιο ελαφρύς, αφού σήμερα στην πίστα της Αλμερίας ζυγίστηκε στα 37 κιλά.

Αύριο θα αγωνιστεί με το #7 στην πράσινη ομάδα και θα προσπαθήσει από το ξεκίνημα της διαδικασίας να δείξει στους 4 κριτές του θεσμού την οδηγική του παιδεία που απόκτησε πέρα από τον πατέρα του Nίκο, μετά από σκληρή δουλειά με τον προπονητή του Σάκη Συνιώρη που βρίσκεται μαζί του στην Αλμερία.

Μετά τις φετινές του εμφανίσεις στο Ιταλικό και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, περιμένουμε κάτι καλό από τον Γιάννη. Καλή του επιτυχία!

Peristeras Moto Tyres
OFFICIAL SUPPLIER GREECE:
Dunlop Moto Racing Tyres
Dunlop Kart Racing Tyres
Chicken Hawk moto & kart Warmers
Gerbing Heated Clothes

Κεντρικό Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα,
Υπ/μα : Κωνσταντινουπόλεως 44, Περιστέρι

Office: 210 777 5380 & 2105770877
Fax: 210 7798116 & 2105770876
Mob: 6978483747
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.peristeras-tyres.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 11:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon