.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 11:22

Η Hero ξανά στο Dakar με νέα μοτοσυκλέτα

 

Στόχος: Yπέρβαση του εξαιρετικού ντεμπούτου 

 

Hero Motorsports Team Rally. Μια ομάδα που στήθηκε μόλις το 2016, σχεδίασε και εξέλιξε σε συνεργασία με την γερμανική Speedbrain το δικό της αγωνιστικό δίτροχο και συμμετείχε στο Rally Dakar το 2017, βλέποντας και τις δύο μοτοσυκλέτες της να τερματίζουν στα χέρια των Joaquim Rodrigues και C.S. Santosh, στις θέσεις 10 και 47 αντιστοίχως της γενικής.

Για έναν αγώνα όπου ακόμα και καταξιωμένοι κατασκευαστές με χρόνια εμπειρίας τα έχουν “βρει σκούρα”, το κατόρθωμα της Hero, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Για το 2018 λοιπόν, η Hero έχει ως στόχο να κάνει την υπέρβαση του εξαιρετικού της ντεμπούτου και να πετύχει κάτι ακόμα καλύτερο. Μας προϊδεάζει μάλιστα με μια teaser φωτογραφία, στην οποία ίσα που αποκαλύπτεται το νέο της “όπλο” με το οποίο οι αναβάτες που στελέχωσαν την ομάδα το 2017, θα ριχτούν και πάλι στην μάχη, παλεύοντας για το καλύτερο

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 11:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon