.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 13:24

Ο Jonas Folger στη Yamaha Tech 3 και το 2018

 

Υπέγραψε συμβόλαιο, λίγο μετά τον Johann Zarco

 

Αναλλοίωτη θα παραμείνει η σύνθεση της Yamaha Tech 3 στο MotoGP και το 2018, καθώς μετά τον rookie-αποκάλυψη Johann Zarco, ανανέωση στο συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν υπέγραψε και ο έτερος rookie της ομάδας, Jonas Folger.

Η Tech 3 υπογραμμίζει πως ο Folger είναι ο μόνος αναβάτης που έχει πάρει βαθμούς σε όλα τα GP της σεζόν του 2017, ενώ για την ώρα βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος -με τον Zarco 5ο.

Τώρα η περιφερειακή ομάδα της Yamaha ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Folger, με τον manager Herve Poncharal να δηλώνει μεταξύ άλλων πως μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει στον ίδιο βαθμό με τον Zarco, είναι όμως ένας ταχύς, ασφαλής και εξελισσόμενος αναβάτης.

Ευχαριστημένος φυσικά δήλωσε και ο Folger, ενώ δήλωσε πως έχει πολλά ακόμα να δώσει στο άμεσο μέλλον.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 13:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon