.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 14:57

Ken Roczen: “Είμαι καλύτερα τώρα”

 

Στο σωστό δρόμο η αποκατάστασή του

 

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται η κατάσταση του Ken Roczen, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του χέρι, στον 3ο αγώνα της χρονιάς για το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Supercross (δείτε το βίντεο)

Ο Γερμανός και εργοστασιακός αναβάτης της Honda, που με δύο νίκες σερί έδειχνε ότι θα είναι από τους φετινούς πρωταγωνιστές, έδωσε το “παρών”, ως θεατής, στον 10ο γύρο του πρωταθλήματος, στη Daytona, δίνοντας παράλληλα και μία μικρή συνέντευξη για την κατάστασή του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, το χέρι του είναι αυτή τη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση από όσο περίμεναν οι γιατροί. “Έχω ξεκινήσει φυσικοθεραπεία εδώ και μία εβδομάδα ώστε να αρχίσω να κινώ τον αγκώνα μου. Τα δάκτυλά μου είναι πολύ άκαμπτα αυτή τη στιγμή. Γενικά κάνω ό,τι μπορώ, ο γιατρός μου είπε να πηγαίνω φυσικοθεραπεία μία με τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά εγώ πήγα τέσσερις….πριν από δέκα μέρες ένιωθα χάλια….τώρα έχω αρχίσει και νιώθω πιο φυσιολογικός.

Να θυμίσουμε ότι ο Roczen, σε ένα ατύχημα ιδιαίτερα ασυνήθιστο για αυτό το επίπεδο, προσγειώθηκε άτσαλα επάνω στο χέρι του με αποτέλεσμα να εξαρθρώσει τον αγκώνα και τον καρπό του και να υποστεί πολλαπλό κάταγμα στην κερκίδα.

Ο Γερμανός αναβάτης πρόσθεσε ότι την Δευτέρα 13 Μαρτίου θα πραγματοποιούσε την 10η εγχείρηση στο χέρι του (!) και ότι τα χειρότερα τελικά δεν θα γίνουν πραγματικότητα (υπήρχε μεγάλος φόβος ότι η καριέρα του θα τελειώσει άδοξα) αφού το ιατρικό team της κλινικής, όπου έγιναν τα χειρουργεία, τα πήγε εξαιρετικά.

Όλα σχετικά καλά λοιπόν για τον Roczen που έδειχνε αχτύπητος στην αρχή της χρονιάς. Όπως και να έχει θα κάνουμε πολύ καιρό να τον δούμε ξανά πάνω σε σέλα. Ας ελπίσουμε όσο πιο σύντομα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 15:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon