.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 17:21

WSBK 2017: Μια απίστευτη αλλαγή στους κανονισμούς!

 

Οι πρώτοι 3 αναβάτες του 1ου σκέλους θα υποβιβάζονται στην εκκίνηση του 2ου!

 

Ένας νέος κανονισμός φέρνει τα πάνω-κάτω στο WSBK 2017, καθώς για να αποκτήσουν περισσότερο θέαμα και ανταγωνισμό οι αγώνες του πρωταθλήματος, οι 3 πρώτοι αναβάτες στο πρώτο σκέλος του Σαββάτου, θα ξεκινούν το 2ο σκέλος της Κυριακής... από την τρίτη σειρά στη σχάρα εκκίνησης, ενώ στις πρώτες 3 θα τοποθετούνται ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος!

Τα δοκιμαστικά μένουν ως έχουν, με την διαδικασία της Superpole να συνεχίζει να καθορίζει την σειρά στη σχάρα εκκίνησης για το πρώτο σκέλος του Σαββάτου, αλλά και για το δεύτερο της Κυριακής... για τους αναβάτες που στο πρώτο σκέλος τερμάτισαν στην 10η θέση και πίσω.

Όμως για όσους ήταν... άτυχοι να διακριθούν στο πρώτο σκέλος, η κατάσταση τώρα... περιπλέκεται.

Έτσι οι αναβάτες που τερμάτισαν στις θέσεις 1-2-3 το Σάββατο, θα εκκινούν την Κυριακή από τις θέσεις 7-8-9, από την τρίτη σειρά εκκίνησης.

Ακόμα πιο κουφό; Ο αναβάτης που τερμάτισε πρώτος με τον τρίτο αλλάζουν θέση στην 3η σειρά εκκίνησης. Δηλαδή ο 1ος γίνεται 9ος, και ο 3ος γίνεται 6ος.  

Αντίθετα, οι αναβάτες που τερμάτισαν στις θέσεις 4-5-6 το Σάββατο, θα εκκινούν την Κυριακή από τις θέσεις 1-2-3!

Και τέλος οι αναβάτες που τερμάτισαν στις θέσεις 7-8-9 το Σάββατο, θα ξεκινούν από τις θέσεις 4-5-6!

Για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα τη συγκεκριμένη αλλαγή, δείτε το επεξηγηματικό βίντεο ΕΔΩ.

Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος βαρέθηκαν να βλέπουν τους ίδιους και τους ίδιους να φεύγουν μπροστά και να εξαφανίζονται, και θέλουν να τους βάλουν δύσκολα, μπας και δυναμώσει ο ανταγωνισμός και το θέαμα.

Θα δουλέψει η συνταγή; Ίσως ναι, ίσως οι γνωστοί-άγνωστοι να βοηθούν για έξτρα θέαμα στους πρώτους 2-3 γύρους, μέχρι να ξεμπερδέψουν από τους υπόλοιπους και να εξαφανιστούν για μία ακόμη φορά μπροστά. Ίδωμεν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 22:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon