.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 15:00

ΚΤΜ: Δύο εργοστασιακές ομάδες για το Rally Dakar 2017 - Φωτό & Video

 

Μία για τους αναβάτες της Red Bull, και 2η για την Laia Sanz!

 

Η ΚΤΜ ανακοίνωσε τη σύνθεση των 2 εργοστασιακών της ομάδων για το Rally Dakar 2017. Στην πρώτη συμμετέχουν οι αναβάτες που χορηγούνται από την Red Bull, και στη δεύτερη μόνο η… Laia Sanz, με χορηγό την φίρμα λιπαντικών KH-7!

Πρώτα ονόματα στην εργοστασιακή ομάδα Rally της Red Bull KTM για το Dakar είναι ο νικητής του Dakar 2016 Αυστραλός Toby Price, και ο Βρετανός Sam Sunderland, τους οποίους οι πορτοκαλί "καπάρωσαν" μέχρι και το τέλος του 2019, με την πρόσφατη ανανέωση των συμβολαίων τους.

Όσον αφορά στον Γάλλο αναβάτη Antoine Meo, αυτός δυστυχώς δεν θα συμμετάσχει στο Dakar 2017, λόγω ενός τραυματισμού και μιας επέμβασης που έκανε, αλλά θα προετοιμαστεί για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally 2017.

Στη θέση του Meo στο Dakar θα τρέξει ο Μεξικανός Ivan Ramirez, που έχει στο ενεργητικό του αγώνες σε Baja & OiLibya Rally.

Η εργοστασιακή ομάδα της Red Bull ΚΤΜ για το Rally Dakar 2017 θα έχει στις τάξεις της και τον Αυστριακό Matthias Walkner, που είχε εγκαταλείψει με τραυματισμό το Dakar 2016. Πλέον είναι ετοιμοπόλεμος για το 3ο του Dakar.

Τέλος, η φοβερή και τρομερή Laia Sanz θα είναι για μία ακόμη χρονιά μέλος της εργοστασιακής ομάδας Rally της ΚΤΜ (σς. σε μια… δεύτερη ομάδα… όλη δική της, καθώς δεν ανήκει στις τάξεις της Red Bull, προτιμώντας τα λιπαντικά KH-7 για κύριο χορηγό) για το Dakar, με καλύτερο αποτέλεσμα της στο θρυλικό ράλι μια 9η θέση, το 2015, τον καλύτερο τερματισμό που έχει πετύχει γυναίκα.

Το 2016, η Sanz είχε τερματίσει τραυματισμένη στην 16η θέση, ενώ φέτος ήταν και πάλι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Enduro στις γυναίκες.

Red Bull KTM Factory Racing Team Dakar 2017 

#1 Toby Price (AUS)
#14 Sam Sunderland (GBR)
#16 Matthias Walkner (AUT)
#44 Ivan Ramirez (MEX)

KTM Factory Racing Team Dakar 2017

#19 Laia Sanz (ESP)

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 19:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon