.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 15:39

KTM & Alpinestars: Επεκτείνουν τη συνεργασία τους

 

Η Alpinestars επίσημος συνεργάτης της KTM και στο MotoGP

 

ΚΤΜ και Alpinestars έχουν σταθερή συνεργασία, με τους αναβάτες της πρώτης να έχουν κερδίσει πολλά Παγκόσμια Πρωταθλήματα ΜΧ, ντυμένοι με τα τεχνικά ρούχα της δεύτερης. Τώρα, η συνεργασία αυτή γίνεται στενότερη.

Toby Price KTM 450 RALLY Podium Dakar 2016

Πέρα από το Παγκόσμιο Motocross, η Alpinestars παρέχει ρουχισμό στους αναβάτες της ΚΤΜ που συμμετέχουν στο Red Bull MotoGP Rookies Cup, στο Πρωτάθλημα ΑΜΑ ΜΧ, αλλά και στο Dakar, όπου το 2016 ο Toby Price χάρισε στους πορτοκαλί την 15η συνεχόμενη νίκη τους.

Jeffrey Herlings KTM 250 SX F Kegums 2016

Τώρα, οι 2 εταιρείες ξεκινούν στενότερη συνεργασία σε μια σειρά από σημαντικά projects, στοχεύοντας στην εξέλιξη και παραγωγή προϊόντων προστασίας αναβατών κάθε επιπέδου, από ερασιτέχνες χομπίστες, μέχρι Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Δηλώσεις

Stefan Pierer (CEO KTM): «Οι δυο εταιρείες έχουν στενό επίπεδο συνεργασίας εδώ και αρκετό καιρό. Αμφότεροι κερδίζουμε από αυτή τη στενή συνεργασία, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες βασικές αξίες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εντείνουμε τη συνεργασία μας, ανεβάζοντας επίπεδο. Έτσι θα μπορέσουμε να παράσχουμε ο ένας στον άλλο πολύτιμη υποστήριξη, με τους αγωνιζόμενους είναι εκείνοι που θα επωφεληθούν περισσότερο από τη συνεργασία αυτή.»

alpinestars ktm

Gabriele Mazzarolo (CEO Alpinestars): «Η ΚΤΜ, όπως και η Alpinestars, αναγνωρίζεται ως ηγετική εταιρεία σε καινοτομία και επιδόσεις, και μετά από την πολυετή συνεργασία μας, η νέα μας δέσμευση είναι το φυσικό επόμενο βήμα. Alpinestars & KTM δημιουργούν ένα ισχυρό συνδυασμό στην έρευνα και την εξέλιξη καινοτόμων προϊόντων για αγώνες, sport τουρισμό και γενικά για την οδήγηση μοτοσυκλέτας.» 

Η ουσία της συνεργασίας

Προχωρώντας στο ζουμί της συνεργασίας, η ΚΤΜ θα επεκτείνει την υψηλών επιδόσεων γκάμα ρουχισμού αναβάτη που διαθέτει, τόσο για χρήση δρόμου όσο και off-road, με περισσότερα προϊόντα από την Alpinestars, εστιάζοντας σε βελτιώσεις όσον αφορά στην ασφάλεια, με καινοτομίες που ξεπηδούν μέσα από τους αγώνες.

Alex Hofmann Box Spielberg 2016

Το 2017, η Alpinestars θα γίνει ο αποκλειστικός συνεργάτης για όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ΚΤΜ, όσον αφορά στον ρουχισμό των ομάδων της. Επιπλέον, η Alpinestars θα είναι ο επίσημος προμηθευτής της νέας ομάδας της KTM στο MotoGP (KTM MotoGP Factory Racing Team) που θα επωφεληθεί από τα τελευταίας τεχνολογίας κορυφαία προϊόντα της Alpinestars.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 15:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon