.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 17:33

Ο Marc Marquez σε αγώνα Enduro! - Video

 

Στην Ισπανία με τον αδερφό του

 

Η νέα σεζόν MotoGP αργεί ακόμη και οι αδερφοί Marquez βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο και να οδηγήσουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε ένα τερέν που δεν μας έχουν συνηθίσει.

Marc και Alex έλαβαν μέρος στο Enduro del Segre την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, περνώντας έξι ολόκληρες ώρες πάνω στις σέλες των μοτοσικλετών τους. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP, όπως και ο αδερφός του, ξεκίνησαν την καριέρα τους από το χώμα.

 

Μετά το τέλος του αγώνα και οι δύο ήταn ευχαριστημένοι με την απόδοσή του, σύμφωνα και με τις δηλώσεις που έκαναν στην ιστοσελίδα MotoGP.

Marc Marquez: “Αγωνιζόμουν στο Enduro όταν ήμουν μικρός και αυτό ακριβώς ήταν που μου έδωσε το κίνητρο να αγωνιστώ στο Enduro del Segre. Είμαι μεγάλος φαν της οδήγησης εκτός δρόμου και ήθελα να επιστρέψω στην παιδική μου ηλικία για μια ημέρα…ήταν μια υπέροχη εμπειρία.”

“Με το που ξεκίνησα άρχισα να πληρώνω για την έλλειψη εμπειρίας που έχω γιατί έφτασα σε σημείο ελέγχου πριν από το σωστό χρόνο και πήρα ποινή ένα λεπτό– οπότε όλα είχαν ήδη χαθεί. Αργότερα όμως έκανα πολύ καλό αγώνα γενικά, ειδικά στους χρόνους που ήταν πολύ καλοί. Η δοκιμασία trial ήταν αυτή που μου κόστισε περισσότερο. Κάποια στιγμή έσπασα ένα καπάκι στον κινητήρα και μετά έπρεπε να βάζω λάδι – πραγματικό enduro!”

“Το διασκέδασα πάρα πολύ και ήταν μια φανταστική εμπειρία. Αν βρω ξανά την ευκαιρία στο μέλλον, μετά τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν στο MotoGP, γιατί να μην το ξανακάνω;”

Εξίσου χαρούμενος ήταν και ο Alex, ο αδερφός του Marc, ο οποίος δήλωσε: “Ήταν μια φανταστική εμπειρία. Το απόλαυσα και υπέφερα… το σημαντικό ήταν να τερματίσουμε και το καταφέραμε. Γι αυτό το λόγο είμαι πραγματικά χαρούμενος.”

Ο Marc τερμάτισε τελικά στην 20η θέση (λόγω της ποινής που δέχτηκε) και ο Alex στην 30η, ενώ τον αγώνα κέρδισε ο Oriol Mena Valdearcos.
Δείτε επίσης τον Marc Marquez να χάνεται στην πλαγιά μετά από λάθος υπολογισμό! 

Και εδώ ένα βίντεο με ακόμη περισσότερα στιγμιότυπα αλλά και δηλώσεις του Marcuez στα Ισπανικά

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 10:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon