Κατηγορία Daytona
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 10:36

Daytona – Το νεό Rock II 125i

Οικονομικό νεορετρό, σε scrambler ύφος

Ένα νέο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Daytona και ειδικότερα στο νεορετρό τομέα αυτής, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, απαριθμεί πλέον τέσσερις διαφορετικές μοτοσυκλέτες!

Το Rock II 125i, μοιράζεται πολλά με το Rock 125i, διαφέρει όμως σε σχέση με αυτό στην σέλα, στο πιρούνι, στο τιμόνι και σε διάφορά άλλα στυλιστικά στοιχεία. Οι αλλαγές αυτές στο σύνολο τους, προσδίδουν στο Rock II 125i, έναν scrambler χαρακτήρα, σε σχέση με το café racer ύφος του Rock 125i.

Σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο αερόψυκτος, τροφοδοτούμενος με ψεκασμό μονοκύλινδρος κινητήρας, αποδίδει 9,5 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 0,9 kg-m ροπής, στις 6.500 σ.α.λ. Η εκκίνηση γίνεται μέσω μίζας ή μανιβέλας, ενώ υπάρχουν μονά δισκόφρενα και στους δύο τροχούς, με το πίσω να έχει συνδυαστική λειτουργία με το μπροστά. Τέλος, το βάρος του Daytona Rock II 125i, είναι 136 κιλά.

Η τιμή της όμορφης νεορετρό μοτοσυκλέτας, είναι 2.490 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας). 

Περισσότερα, ΕΔΩ. 

Φωτογραφίες 

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 10:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube