.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 14:01

KYMCO iONEX 2.0 Αναβάθμιση του e-δικτύου της εταιρείας

Η KYMCO αποτελεί την πιο δραστήρια εταιρεία σε ότι αφορά στην ηλεκτροκίνηση στους δύο τροχούς και δεν μιλάμε φυσικά μόνο για project και υποσχέσεις αλλά για εφαρμογές στην πράξη.

Η εταιρική ομπρέλα κάτω από την οποία αναπτύσσονται και σχεδιάζονται όλα τα e-μοντέλα αλλά και οι υποστηρικτικές υποδομές που χρειάζονται αυτά για να λειτουργήσουν, ονομάζεται iONEX.

Πριν από ένα περίπου χρόνο, η KYMCO παρουσίασε μια σειρά e-scooter και παράλληλα ανέπτυξε ένα δίκτυο, που περιλαμβάνει 1.620 σταθμούς γρήγορης φόρτισης και 278 σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών στην Ταϊβάν.

Τώρα, έχοντας καταγραφεί τα αποτελέσματα της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του δικτύου iONEX και μάλιστα σε πραγματικές συνθήκες,  εξυπηρετώντας αναβάτες οι οποίοι στο σύνολο τους “έγραψαν” περισσότερα από ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα, η KYMCO επιχειρεί ένα γενικότερο… update, με σκοπό φυσικά την περαιτέρω βελτίωση.

Πέραν των στοιχείων που συνέλλεξε η εταιρεία, δόθηκε πολύ μεγάλη προσοχή επίσης στις πληροφορίες που έδωσαν οι χρήστες του δικτύου, δηλαδή απλοί καθημερινοί αναβάτες, όπως επίσης και στην γνώμη των αντιπροσώπων της KYMCO.

Όλα τα δεδομένα αναλύθηκαν και πρόσφατα ανακοινώθηκε η δέσμη ενεργειών που θα εφαρμοστεί άμεσα, για την αναβάθμιση του iONEX 1.0 σε iONEX 2.0.

Πρώτα απ΄ όλα, οι μπαταρίες του δικτύου θα έχουν πλέον μεγαλύτερη, κατά 30% χωρητικότητα. Επίσης, οι χρήστες του δικτύου θα έχουν την δυνατότητα να φορτίζουν και στο σπίτι τους τις μπαταρίες, οπότε μιλάμε για τρεις “πηγές” ενέργειας: οικιακό δίκτυο, σταθμοί γρήγορης φόρτισης, σταθμοί ανταλλαγής μπαταριών.

Τα προγράμματα ενοικίασης μπαταριών επίσης αλλάζουν και γίνονται πιο ευέλικτα. Για αναβάτες των οποίων οι ανάγκες καλύπτονται μηνιαίως με 300 χλμ. συνολικών μετακινήσεων, δίνεται μια μπαταρία, με επιβάρυνση 4,1 ευρώ ανά μήνα.

Για αναβάτες που καλύπτουν περισσότερα χιλιόμετρα, το κόστος για ενοικίαση μια μπαταρίας είναι 11,1 ευρώ τον μήνα, ενώ για δύο μπαταρίες, το ποσό ανέρχεται στα 16,7 ευρώ τον μήνα. Αυτά τα δύο τελευταία προγράμματα, περιλαμβάνουν απεριόριστη χρήση των σταθμών ανταλλαγής μπαταριών.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon