.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 13:40

Πωλείται Harley-Davidson. Χειροποίητη. Από 100% ξύλο.

Συνήθως όταν κάνουμε τις ψηφιακές μας βόλτες σε ιστοσελίδες αγγελιών, είτε ψάχνουμε την επόμενη μοτοσυκλέτα μας, ή απλά κάνουμε το ανάλογο του βιτρίνα-shopping από την άνεση του καναπέ μας. Σε κάθε περίπτωση, σερφάροντας σε αγγελίες μοτοσυκλετών, είθισται να συναντάμε μοτοσυκλέτες. Από αυτές που τις καβαλάς και πας βόλτα, ταξίδι, αγώνα.

Αυτή τη φορά όμως πέσαμε στην περίπτωση. Η εικονιζόμενη Harley-Davidson βρίσκεται στην Ιεράπετρα, στην Κρήτη και έχει σκαλιστεί εξ ολοκλήρου σε ξύλο από το χέρι κάποιου εμφανέστατα πολύ ικανού, όσο και μερακλή ανθρώπου.

Πρόκειται για ένα αντίγραφο μιας H-D, πιθανότατα κάποιου Softail μοντέλου από το πρόσφατο παρελθόν, κρίνοντας από τις γραμμές του, και η λεπτομέρεια που περιλαμβάνει είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή. Στο ξύλινο κορμί αυτής της μοτοσυκλέτας διακρίνουμε μέχρι τα κεφαλάκια από τις βίδες και τις ζάρες στο κάλυμμα της σέλας.

Το ξύλινο αντίγραφο είναι προς πώληση σε κατάστημα της Ιεράπετρας, σε τιμή που δεν αναγράφεται. Όσον αφορά στην ενδεχόμενη χρησιμότητα αυτής της δημιουργίας, αυτή θα την αφήσουμε στη φαντασία σας. Προφανώς δεν είναι λειτουργική, μα ως διακοσμητικό μπιμπελό χώρου οπωσδήποτε είναι αρκετά μοναδικό για να τραβήξει τα βλέμματα.

Αν σας ενδιαφέρει, η αγγελία βρίσκεται εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon