.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 15:55

Honda CR 500 σε κατάσταση “κούτα” - Unboxing Video

Έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο με unboxing κινητών και διαφόρων άλλων gadgets, ας πάρουμε το αίμα μας πίσω λοιπόν, με ένα μοτοσυκλετιστικό video του είδους, έστω και κάπως παλιό (2016).

Βρέθηκε ένα CR 500 του 2001 λοιπόν, ολοκαίνουργιο, άθικτο, μέσα στην κούτα παράδοσης του από το εργοστάσιο. Αν δεν ξέρετε τι είναι το CR 500 να σας διαφωτίσουμε: Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο δίχρονο MX, με μονοκύλινδρο κινητήρα 491,4 κ.εκ., που λανσαρίστηκε το 1984 και παρέμεινε στην αγορά μέχρι το 2001, δημιουργώντας τον δικό του θρύλο.

“Ξεριζωτής χεριών”, “μπαμπούλας”, “θεριστής”, “τρόμος”,  πόσα παρατσούκλια έχουν βγει για το CR 500 και κανένα από αυτά δεν ήταν υπερβολικό. Σχεδόν 65 ίπποι και 7,3 kg-m ροπής από δίχρονο παλαιάς κοπής, δεν είναι καθόλου αστείο!

To συγκεκριμένο μοντέλο βέβαια, αυτό του 2001, είχε απόδοση μόλις… 56 ίππων. Δεν τους λες και λίγους σε καμία περίπτωση!   

Το “πράγμα” απαιτούσε σεβασμό, πείρα και αρκετή δόση τρέλας για να οδηγηθεί, ενώ δεν είναι τυχαίο του ότι χρησιμοποιήθηκε περισσότερο σε αγώνες Rally, παρά σε πίστες MX, όπου η δύναμη του και πολύ περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο αυτή αποδιδόταν, κούραζε ακόμα και τους πιο καλά προπονημένους αναβάτες.

Απολαύστε λοιπόν, την αποκάλυψη του “κτήνους”:



 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon