.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 12:11

Ηλεκτροκίνητο Triumph – Mε… “δημοψήφισμα” η απόφαση για την κατασκευή του

Ένα ανορθόδοξος αλλά “δημοκρατικός” τρόπος για να παρθούν αποφάσεις

Μοτοσικλετιστές και γκρίνια. Είναι κάτι του οποίου μάρτυρες έχουμε γίνει πολλές φορές. Μια εταιρεία παρουσιάζει ένα “προχωρημένο” μοντέλο ή μια καινούργια τεχνολογία, για να εισπράξει ένα κάρο αρνητικά σχόλια, μήνη, ακόμα και ύβρις, λες και έπρεπε πρώτα να πάρει την γνώμη του Steve από το Εssex και του Αντώνη από το Περδικίτσι, πριν προχωρήσει ή λες και έχει βάλει στους κροτάφους όλων μας ένα πιστόλι, υποχρεώνοντας μας σε αγορά.

Στην Triumph όμως, αποφάσισαν να “δώσουν βήμα” στους απλούς και καθημερινούς αναβάτες, ζητώντας την γνώμη τους για τις μελλοντικές  κινήσεις της εταιρείας, σε ότι αφορά στην ηλεκτροκίνηση. Προφανώς λοιπόν, ένα e-μοντέλο είναι κάτι που επεξεργάζονται ως σενάριο στην βρετανική εταιρεία, αλλά θέλουν σε πρώτη φάση να βολιδοσκοπήσουν την αποδοχή και την υποδοχή που θα είχε κάτι τέτοιο, πριν προχωρήσουν.

Έτσι λοιπόν, απέστειλαν ένα ερωτηματολόγιο στο πελατολόγιο τους, στους αναβάτες δηλαδή οι οποίοι έχουν μια Triumph μοτοσυκλέτα στην κατοχή τους, ρωτώντας τους τα εξής:

-Έχετε οδηγήσει ποτέ ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα;

-Αν ναι, πως θα αξιολογούσατε την εμπειρία σας από το 1 έως το 10;

-Είχατε ή έχετε στην κατοχή σας ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα;

-Θα αγοράζατε μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα;

-Αν όχι, ποιοι θεωρείτε ότι είναι οι λόγοι που σας αποτρέπουν από κάτι τέτοιο;

-Θεωρείτε ότι η Triumph θα πρέπει να κατασκευάσει ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες;   

Απλά, λιτά και ξεκάθαρα, εν είδη… δημοψηφίσματος. Σίγουρα μια πολύ θετική κίνηση που αν μη τι άλλο ισχυροποιεί τους δεσμούς μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της, δίνοντας τους την ευκαιρία, έστω και για λίγο, να αισθανθούν ότι βρίσκονται στον τραπέζι ενός meeting μαζί μα τα μεγαλοστελέχη.

Αν και είμαστε σίγουροι, ότι θα βρεθεί ένας Steve από το Essex και ένας Αντώνης από το Περδικίτσι για να γκρινιάξουν ακόμα και τώρα, λέγοντας ότι η Triumph το παίζει Πόντιος Πιλάτος, αποφεύγοντας να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων της και ρίχνοντας το “μπαλάκι” στους πελάτες της… απάλευτοι!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 12:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon