.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 14:04

Stefan Everts - Βγήκε νικητής στη μάχη με την ελονοσία

Παρέμεινε δεκατέσσερις μέρες σε κώμα

Αν θυμόσαστε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018, ο θρύλος του ΜΧ Stefan Everts αρρώστησε σοβαρά με ελονοσία, μετά από επίσκεψη του στο Κονγκό για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο Ιταλός παρέμεινε σε κώμα για 14 μέρες, καταφέρνοντας ευτυχώς να βγει νικητής από την περιπέτεια του αυτή, αν και από ότι φαίνεται πιθανώς να πληρώσει ένα σοβαρό τίμημα.

Αφότου συνήλθε, ο 46χρονος Everts δήλωσε τα εξής: «Ο ιός επιτέθηκε στα όργανα μου, όπως το συκώτι και τα νεφρά. Ακόμα δεν νιώθω τα δάχτυλα μου, και πρέπει να δουλέψω στην αποκατάσταση τους. Έχω ελάχιστες αναμνήσεις από το ξύπνημα μου. Είδα τον γιο μου με μια περίεργη στολή, ενώ στην αρχή δεν αναγνώρισα την κόρη μου. Νομίζω πως έφταιγαν τα φάρμακα που είχαν χρησιμοποιήσει οι γιατροί για να με βάλουν σε τεχνητό κώμα.»

Δυστυχώς στο νοσοκομείο του Κονγκό όπου διακομίσθηκε αρχικά ο Everts, οι γιατροί πλήγωσαν τις φωνητικές του χορδές κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης, κι έτσι τώρα μιλάει με δυσκολία. Κι υπάρχουν και χειρότερα νέα...

«Οι γιατροί λένε πως ίσως χρειαστεί να μου ακρωτηριάσουν τα μικρά μου δάχτυλα, γιατί δεν αιματωνόταν όσο ήμουν σε κώμα. Θα χρειαστούν ακόμα κάποιοι μήνες για να πάρουμε κάποια απόφαση για αυτά.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 14:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon