.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 22:40

Automoto Extra - Η μηχανοκίνητη εκπομπή

 

Ξανά μαζί στην τηλεόραση

 



Η εκπομπή AUTOMOTO EXTRA με την οποία συνεργάζεται το Bikeit, για 6η συνεχή χρονιά πιο δυναμική και ανανεωμένη από ποτέ με όλες τις εξελίξεις γύρω από τον χώρο του αυτοκινήτου της μοτοσυκλέτας αλλά και του ποδηλάτου από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 8:00 θα βρίσκεται στην γραμμή εκκίνησης για μια ακόμη χρονιά.

Αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα και ποδήλατο

Πρόκειται για μια εκπομπή που απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους οδηγούς που θέλουν να ξέρουν τα πάντα για το αντικείμενο του πόθου τους που λατρεύουν να οδηγούν.Βασικό συστατικό μας ήταν και συνεχίζει να είναι η σωστή αλλά όχι η κατευθυνόμενη ενημέρωση.
Ταξιδεύουμε εντός και εκτός Ελλάδας,σας ξεναγούμε σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις,σας ενημερώνουμε για όλα τα αγωνιστικά νέα,ότι αφορά την μηχανοκίνητη αγορά,συνεντεύξεις από ειδικούς,νομικές συμβουλές και όλα αυτά σε συνδυασμό με ασφαλή οδήγηση.
Ευαισθητοποιημένη με το περιβάλλον και την ρύπανση για 2η συνεχή χρονιά στην θεματολογία μας θα είναι και φέτος το ποδήλατο σε κάθε μορφή δράσης του.Ζητούμενο σε κάθε εκπομπή είναι η πρωτοτυπία στα θέματα και η διαφοροποίηση με τις υπόλοιπες εκπομπές.Η ποικιλομορφία θεμάτων,ο τρόπος παρουσίασης,η περιγραφή με χιουμοριστικό στυλ και η σκηνοθετική προσέγγιση δίνουν το αποτέλεσμα ενός προγράμματος που κρατά το ενδιαφέρον του τηλεθεατή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.Κεντρικός παρουσιαστής της εκμπομπής είναι ο kος Μιχάλης Κατσιμπάρος διακεκριμένος  οδηγός αγώνων αυτοκινήτου,ενώ την παρουσίαση και επιμέλεια μοτοσυκλέτας-ποδηλάτου έχει ο kος  Γιάννης Κατσιμπάρος.

Επικοινωνία και δελτία τύπου


Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Παρακαλούμε να έρχονται όσο το συντομότερο δυνατόν σε μας δελτία τύπου και οποιοδήποτε υλικό για την καλύτερη και γρηγορότερη ενημέρωση των τηλεθεατών.

Με εκτίμηση
ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για οποιαδήποτε επικοινωνία θέλετε μαζί  μας γράφτε μας στα παρακάτω email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tηλέφωνα  Επικοινωνίας :693 78 08 462   694 84 84 885

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon