.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 15:49

Ρεπορτάζ - 4ο 24ωρο Αντοχής BMWbikers

Στην οροσειρά της Πίνδου


Το 4ο 24ωρο Αντοχής που διοργανώνουν οι BMWBikers έφθασε στο τέλος του, παρά τις όποιες υποψίες για άσχημες καιρικές συνθήκες κατά την διοργάνωση του. Ο καιρός στα μέσα της εβδομάδας μάς έδειχνε τις άγριες προθέσεις του με βροχές, καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες, και εύκολο ήταν να έχουμε ερωτήσεις όπως: “που θα πάμε με τέτοιες βροχές ρε 'συ Τάσο; Μήπως να το ακυρώναμε για το επόμενο ΣΚ; Και αν βρέχει και το επόμενο;” (τελικά το επόμενο σαββατοκύριακο έβρεχε!)

Στην Βάλια Κάλντα


Τελικά το 4ο 24ωρο Αντοχής πραγματοποιήθηκε κανονικά στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, κατά κύριο λόγο στην οροσειρά της Πίνδου, όπου περισσότερες από 80 μοτοσυκλέτες, κινούμενες κατά ομάδες, διένυσαν περίπου 1000 χιλιόμετρα απολαυστικών ασφάλτινων δασικών ορεινών διαδρομών. Η συνάντηση - εκκίνηση της πρώτης μέρας δόθηκε από την πόλη της Καρδίτσας, για να καλύψει ένα μεγάλο μέρος της Πίνδου και να τερματίσει το βράδυ για διανυκτέρευση – δείπνο, στο χωριό της Βοβούσας, μέσα στον εθνικό δρυμό Βάλια Κάλντα.

Η δεύτερη μέρα βρήκε τους οδηγούς από νωρίς στο δρόμο να διασχίζουν τους ορεινούς όγκους ανυπέρβλητης ομορφιάς και με μικρά καίρια διαλείμματα για ανεφοδιασμό, καφέ και σνακ κατά την διαδρομή, για να τερματίσουν αργά το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, στην Καρδίτσα.

Εκεί έγινε η παραλαβή αναμνηστικών, τραβήχτηκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες με τους συνοδοιπόρους στην πλατεία και τελείωσε ένα ακόμα επιτυχημένο 24ωρου Αντοχής των BMW Bikers.

Τι είναι το 24ώρο αντοχής;


Με λίγα λόγια 24ωρο σημαίνει 2 απολαυστικά 12ωρα οδήγησης, δεν είναι αγώνας αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μία μεγάλη βόλτα αντοχής, απώτερος δε σκοπός του είναι η ανάδειξη του υγιούς μοτοσυκλετισμού. Το 24ωρο διοργανώνεται από το BMWbikers και λαμβάνει χώρα κατά κύριο λόγο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Δικαίωμα συμμέτοχης έχουν όλοι οι μοτοσυκλετιστές ανεξαρτήτου μάρκας - κατηγορίας μοτοσυκλέτας.
Περισσότερα στο www.bmwbikers.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon