.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 12:15

Ρεπορτάζ – Harley Davidson Rock Revisited Festival

Παρουσίαση του νέου 750 Street

Η πρόσκληση από τη Harley Davidson Athena έγινε με στόχο την παρουσίαση της νέα υγρόψυκτης Street των 750 κυβικών στους φίλους της, την Παρασκευή 3/10, στις γνώριμες εγκαταστάσεις της στην Πειραιώς 187. Και το έκανε με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα η εταιρεία: Ένα πάρτι πόλης, με τρεις μπάντες να παίζουν ζωντανά, πολύ κόσμο, μπύρα και DJ στα decks.

Ευκαιρία για γιορτή


Τέτοιες ευκαιρίες για γιορτή δεν χάνονται και από τις 9 το βράδυ, άρχισαν να συρρέουν φίλοι της φίρμας από κάθε πλευρά της Αθήνας και του Πειραιά. Σύντομα το πάρκινγκ άρχισε να πλημμυρίζει από αμερικάνικες κατά πλειοψηφία μοτοσυκλέτες, σε διάφορα επίπεδα customizing και ο κόσμος να γεμίζει το χώρο μπροστά από την αντιπροσωπεία αλλά και μέσα στην έκθεση, ελέγχοντας αξεσουάρ και ρούχα, τις καινούριες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες, αλλά και τη... μπάρα όπου σερβιριζόταν μπύρα Paulaner σε αφθονία.
Φυσικά εξέχοντα χώρο καταλάμβανε η επίσημη προσκεκλημένη της βραδιάς, η Street 750, φωτισμένη με μεγάλους προβολείς.
Υποψήφιοι αγοραστές ή απλά περίεργοι δοκίμασαν τη θέση οδήγησης του μικρού εισαγωγικού μοντέλου της φίρμας και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και με λεπτομέρειες την κατασκευή και το φινίρισμα της Street, ενώ η δυνατή μουσική έδινε ζωή στην περιοχή.
Σύντομα στο stage ανέβηκαν οι μπάντες που έδωσαν το ρυθμό της εκδήλωσης. Οι Big Nose Attack, Travel Mind Syndrome και Vinyl Suicide αλλά και η DJ Kafka του Εν Λευκώ 87,7 κράτησαν με το κέφι τους το πάρτι σε υψηλά επίπεδα, ενώ οι Paulaner δε σταμάτησαν να σερβίρονται από τις όμορφες παρουσίες του υπαίθριου μπαρ που είχε στηθεί.

Στόχος επετεύχθη


Ο σκοπός επετεύχθη κατά την άποψή μας. Η νέα μοτοσυκλέτα πόλης παρουσιάστηκε με ένα πάρτι δρόμου που ταίριαζε απόλυτα με το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Οι εντυπώσεις από την οργάνωση όπως πάντα θετικότατες. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι πλέον σε εκδηλώσεις της φίρμας βλέπουμε κόσμο μικρότερης ηλικίας. Είναι πολύ θετική εξέλιξη να συγκεντρώνουν τέτοιες εκδηλώσεις μικρότερους σε ηλικία φανς, τη στιγμή που βλέπουμε τους μοτοσυκλετιστές αλλά και ειδικότερα τους αναβάτες Harley παγκόσμια να έχουν όλο και μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας. Το εργοστάσιο διέγνωσε το πρόβλημα και δημιούργησε ένα μοντέλο που ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία νεαρότερου κοινού, σε μια συγκυρία που το customizing πάσης φύσεως, από cafe racer μέχρι chopper είναι στη μόδα.
Αν ανακοινωθεί και μια τιμή στα πλαίσια της αγοράς, ίσως του χρόνου να μιλάμε για ένα καθιερωμένο εμπορικά μοντέλο.
Αλλά περισσότερα για αυτό, μετά το τεστ της Street 750, που ελπίζουμε να έρθει σύντομα. Η περιέργειά μας σίγουρα κεντρίστηκε και αναμένουμε.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon