.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 11:56

Ρεπορτάζ – Παγκόσμια συνάντηση φίλων Honda Transalp

 

Στην Κυλλήνη, 17 – 20 Μαίου

 


Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. χορηγός στη 19η Παγκόσμια  Συνάντηση Φίλων Honda Transalp.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Honda Moto στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη ήταν χορηγός στη 19η Παγκόσμια Συνάντηση Φίλων Honda Transalp, που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Transalp Club στην Κυλλήνη στις 17-20 Μαΐου 2012.

Περισσότεροι από 200 φίλοι της Honda Transalp (από Ελλάδα,  Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία και Ελβετία) που συγκεντρώθηκαν στην Κυλλήνη κατά τη διάρκεια της τριήμερης συνάντησης συμμετείχαν   σε φωτογραφικό ράλι και πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας το Σάββατο 19 Μαΐου 2012. Επίσης είχαν την ευκαιρία να οργανώσουν τις επόμενες δράσεις τους όπως είναι η Παγκόσμια Συνάντηση του 2013 που θα διοργανωθεί στην Ρουμανία.

Στο κλείσιμο της συνάντησης ο Πρόεδρος του ελληνικού Transalp Club κ. Κώστας Χατζηθωμάογλου κατά την ομιλία τόνισε τη σπουδαιότητα παρόμοιων συναντήσεων σε περιόδους όπως είναι αυτή που διανύουμε σήμερα καθώς συμβάλουν στην ενότητα και στη σύσφιξη των σχέσεων των λαών της Ευρώπης.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. με μακρόχρονη και πετυχημένη πορεία στο χώρο της μοτοσυκλέτας που ξεπερνά το μισό αιώνα είναι αρωγός σε εκδηλώσεις όπως αυτή του Transalp Club που συμβάλουν στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό και φέρνουν τους πελάτες της Honda πιο κοντά.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon