.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 11:49

Ρεπορτάζ - KTM Orange Day στον Ωρωπό

Υπό βροχή και λάσπη

Η παρουσίαση της τετράχρονης γκάμας Enduro και MX της KTM συνεχίστηκε την Κυριακή 26/1 στη Σκάλα Ωρωπού, με την βροχή να δημιουργεί ένα δύσβατο τερέν, που δικαίωσε το μοτο της εταιρίας, “Ελάτε να λασπωθούμε”.

Λάσπη και πιεστικά!

Μετά από το αφράτο χώμα των Μεγάρων που δεν ήταν βέβαια σκονισμένο αλλά και δε λέρωσε κανέναν ιδιαίτερα, αυτή τη φορά η πρόσκληση “ελάτε να λασπωθούμε” δικαιώθηκε πανηγυρικά.
Μια όμορφη σχετικά χαλαρή διαδρομή, στήθηκε από το Σάββατο απέναντι από τις παλιές φυλακές Ωρωπού και φαινόταν ότι η Κυριακή θα ήταν μια πολύ διασκεδαστική γιορτή για όλους τους αναβάτες.

Ο καιρός όμως είχε τη δική του άποψη και πρόσθεσε την πινελιά του, ώστε να δώσει έναν επιπλέον βαθμό οδηγικής αλλά και οργανωτικής δυσκολίας.
Το τερέν “βάρυνε” εξαιρετικά μετά από τη βροχή που έπεφτε από τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα όσοι βρέθηκαν στη σέλα των πορτοκαλί μοτοσυκλετών, να προσθέσουν πολλά κιλά στις στολές τους αλλά και στις ίδιες τις μοτοσυκλέτες.
Ο κόσμος παρόλα αυτά ήταν αρκετός, η μουσική δυνατή και το κέφι σε υψηλά επίπεδα.
Οι EXC-F και SX-F των 250 και 350 κυβικών, αλλά και η Freeride 350, δούλεψαν υπερωρίες δίνοντας το βάπτισμα σε νέους αναβάτες αλλά και το “κάτι παραπάνω” σε πιο έμπειρους.
Οι άνθρωποι της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ σε συνεργασία με την υποστήριξη του Δήμου Ωρωπού και της A.Λ.Μ.Ω. (Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού), οργάνωσαν ένα εξαιρετικό Orange Day και δεν πτοήθηκαν από τη λάσπη που τρύπωνε παντού και έκανε τη ζωή όλων λίγο πιο δύσκολη.
Επιστρατεύτηκαν πιεστικά για τον καθαρισμό μοτοσυκλετών και...αναβατών, προσάρμοσαν το πρόγραμμα των test ride στις ιδιάζουσες συνθήκες και τελικά όλοι έφυγαν χωρίς κανένα παράπονο.
Μόνο με επιπλέον χωμάτινο βάρος!

Οι Orange Days πλέον θα συνεχίσουν στη Νότια Ελλάδα με πιθανό επόμενο σταθμό την Πάτρα.
Από εδώ θα ανακοινωθεί και το επόμενο event.
Υπομονή μέχρι τότε και ετοιμάστε πιεστικά και πλυντήρια!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon