.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 11:53

Ρεπορτάζ - 3η πανελλήνια συνάντηση Vstrom Hellas Forum

 

Δυναμική συνέχεια!

 


Το τελευταίο τριήμερο του καλοκαιριού η ομάδα διαχείρισης και συντονισμού του VStrom Hellas Forum και κυρίως τα μέλη από το παράρτημα της Μακεδονίας, διοργάνωσαν την 3η πανελλήνια συνάντηση. Μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρόν με αποτέλεσμα να πλημμυρήσει μοτοσυκλέτες VStrom η περιοχή του Πλαταμώνα. Ο ιδανικός καιρός, η μοναδική τοποθεσία του κάμπινγκ αλλά και οι εκπλήξεις που επιφύλασσαν στα μέλη του φόρουμ οι οργανωτές, βοήθησαν στην ολοκλήρωση της πιο επιτυχημένης Πανελλήνιας συνάντησης στα πέντε χρόνια λειτουργίας του φόρουμ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε μια εκδρομή στην γύρω περιοχή, φωτογράφιση, κλήρωση δώρων ενώ το βράδυ του Σαββάτου, το ροκ συγκρότημα no money no funny έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για περισσότερο από 3 ώρες, διασκεδάζοντας τους επισκέπτες αλλά και τους παραθεριστές του κάμπινγκ με ροκ μελωδίες. Η βραδιά έκλεισε με ρίψη βεγγαλικών. Η ομάδα διαχείρισης και συντονισμού καθώς και όλα τα μέλη της διαδικτυακής κοινότητας ευχαριστούν τους πολυάριθμους χορηγούς των δώρων, χορηγούς που στηρίζουν το φόρουμ από την αρχή της λειτουργίας του, το κατάστημα «Βάρκα μπάρ» για την χορηγία του σε ηχητικό εξοπλισμό αλλά και του μουσικού γκρούπ καθώς και όλους του συμμετέχοντες!

Οι επόμενες εκδηλώσεις του φόρουμ θα ανακοινωθούν στα μέλη εντός του μήνα Σεπτεμβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της διαδικτυακής κοινότητας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Χορηγοί

1) motoraid
2) motok
3) mpf Γρίβασ
4) Ελαστικά Περιστεράς
5) Παπαγιάννης racetech
6) motomarket
7) Motomad
8 ) oils auto moto
9) Gabriel ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΚΑΥΣΑΝΑΛΥΣΗ-ΡΥΘΜΙΣΗ
10) Toni mpatzio
11) laskala café Θεσσαλονίκη
12) Mega stock bazar
13) bike therapy συνεργείο μοτοσικλετών
14) ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ - ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ
15) ΑΦΟΙ ΖΙΑΚΟΥΛΟΙ συνεργείο μοτοσικλετων
16) Moto discovery
17) Αντωνιάδης electro
18) ΜΑΚΗΣ SERVICE
19) eshop ΜΕΙΜΑΡΗΣ
20) Αφοι ΛΑΖΑΡΟΥ
21) Biker’s store
22) Βάρκα Bar (castle camping)

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 13:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon