.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 10:18

Ρεπορτάζ – Διήμερο Scooter Safety Training στην BMW Τρικαλιώτης

 

Από την σχολή Ride It

 


Η BMW Τρικαλιώτης επενδύει στην ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών κι έτσι, προχώρησε στην διοργάνωση σεμιναρίου ασφαλούς οδήγησης στην πόλη. Το διήμερο σεμινάριο διοργανώθηκε σε συνεργασία με την σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It και ο χώρος διεξαγωγής ήταν στην έδρα της BMW Τρικαλιώτης, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. 

Οι αναβάτες που συμμετείχαν με scooter ανεξαρτήτως μάρκας και κυβισμού, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεωρία για προβλήματα που συναντούν καθημερινά στην πόλη, και αμέσως μετά, να προχωρήσουν στην επίλυσή τους.
Το σεμινάριο χωρίστηκε σε πέντε θεωρητικά και αντίστοιχα πρακτικά sessions μέσα στα οποία γινόταν πλήρη ανάλυση και εξάσκηση.
Αναλύθηκαν τόσο οι τρόποι για απλοποίηση της οδήγησης, του στριψίματος, του ελέγχου του scooter, του φρεναρίσματος, όσο και η αμεσότητα των αντιδράσεων, σημεία στα οποία εστίασαν οι εκπαιδευτές της σχολής μεμονωμένα σε κάθε μαθητή.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και έδειξε το ενδιαφέρον των εκπαιδευόμενων που δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι.
Έτσι, αναμένεται επανάληψη του Safety Scooter Safety στην Θεσσαλονίκη, σύντομα, ενώ στο πρόγραμμα για την συμπρωτεύουσα μπαίνει και το On Track Training, για μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, που θα ανακοινωθούν σύντομα για τέλη Σεπτεμβρίου ή Οκτώβριο.

Περισσότερες πληροφορίες - συμμετοχές,www.rideit.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 11:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρεπορτάζ – Εγκαίνια Ducati Athens Ρεπορτάζ – BeoVespa 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon