.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 12:31

Ρεπορτάζ - Horizons Unlimited 2013 Mini Meeting

 

Το κατάλληλο περιβάλλον!

 


Κείμενο: Στέφανος Σαράντης 
Φωτογραφίες: Στέφανος Σαράντης, Γιάννης Σιρόπουλος

Το Σαββατοκύριακο 7-9 Ιουνίου έλαβε χώρα στο Idilevo της Βουλγαρίας το Mini Meeting των Horizons Unlimited.
Ξεκινήσαμε με καλό καιρό την Παρασκευή το πρωί για ένα 3ήμερο οδοιπορικό με προορισμό το πέρασμα Shipka pass που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αδέρφια του στις Άλπεις και στα Καρπάθια.
Το πέρασμα από το χωριό Shipka έως την πόλη Gabrovo αξίζει να το προσθέσει κάποιος στα σαββατοκύριακα του μιας και η Βουλγαρία έχει μια ιδιαίτερα άγρια φύση με εναλλαγές χρωμάτων.
Αργά το μεσημέρι φτάσαμε στο Motocamp όπου συναντήσαμε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και κάτσαμε με ανθρώπους που έχουν πολλά να πουν για τα κοινά μας ενδιαφέρονται, τα ταξίδια.
Το τριήμερο πέρασε με συζητήσεις για ταξίδια σε όλο τον κόσμο, αλλά και τρόπους για το πώς να φορτώνεις την μοτοσυκλέτα ή να κάνεις κάποια περάσματα σε δύσκολες συνθήκες διαδρομών. Μοιραστήκαμε εμπειρίες στο καλύτερο για έναν μοτοσυκλετιστή περιβάλλον, κάτι το οποίο συνοδεύτηκε σαν κερασάκι στην τούρτα, με την παρουσίαση δύο πολύ ωραίων ταξιδιών.
Φύγαμε γεμάτοι με νέες ιδέες, καθαρό μυαλό, και με υπόσχεση ότι θα τα ξαναπούμε του χρόνου με όλους τους νέους μας φίλους.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 12:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon