.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 10:12

Sherco Hellas –Εντουράδα και πάρτι στον Ταΰγετο

[Δελτίο Τύπου]

Μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας, αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε με τον μόνο τρόπο που εμείς ξέρουμε, με ένα εντουράδικο πάρτυ και μια δυνατή enduro-βόλτα, σε ένα από τα μαγευτικότερα βουνά της Ελλάδος τον Ταΰγετο.

Το τριήμερο της πρωτομαγιάς, πήγαμε τους ετήσιους εορτασμούς ενός ακόμα έτους στην ελληνική αγορά λίγο παραπέρα, σε στόχους, σε απόσταση αλλά και ως εκδήλωση προσφέροντας έναν μοναδικό χώρο στο Πελεκητό Μεσσηνίας που φιλοξένησε το μεγάλο για εμάς γεγονός.

Μετά το πάρτυ του Σαββάτου με δυνατή μουσική ακολούθησε την Κυριακή μια εντουράδα εκατό χιλιομέτρων σε δύσκολα αλλά και μαγευτικά μονοπάτια του Ταϋγέτου που ελπίζουμε ότι ευχαρίστησαν τους πάνω από 250 αναβάτες που έκαναν την βόλτα κατά την διάρκεια του διημέρου.

Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με ζωντανή ελληνική μουσική το βράδυ της Κυριακής, με αρκετούς φίλους του enduro, και φυσικά της Sherco Hellas, να μοιράζονται την χαρά και ικανοποίηση μας, για αυτό το εκπληκτικό ταξίδι των πέντε χρόνων. Πλέον είμαστε μεγαλύτεροι, σοφότεροι και με περισσότερη όρεξη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγοραστικού μας κοινού, αλλά και στην αγάπη του κόσμου του enduro.

Για την διοργάνωση των 5 χρόνων Sherco Hellas συνέβαλλαν αρκετοί άνθρωποι και εταιρείες για την επιτυχία της. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχάς, την Targetos Enduro Rides για την επιμέλεια της διαδρομής και όχι μόνο, την Redbull Hellas, το Super Market Κρητικός , τον Σύλλογο Σταματινoυ Μεσσηνίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Σωτήρη Μπούρα, το ΕΚΑΒ Καλαμάτας, τους χορηγούς επικοινωνίας Bikeit.gr, mxin.gr-enduronews, 2wo.gr, motomag, bikerspirit.net, τους φίλους της εταιρείας και φυσικά το προσωπικό για τον ζήλο και την υπομονή τους.

Σας ευχαριστούμε όλους… το ταξίδι συνεχίζεται...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon