.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 11:49

MOTO MARKET στην Καλαμαριά - Εγκαίνια για το νέο κατάστημα εξοπλισμού αναβάτη και μοτοσυκλέτας στη Θεσσαλονίκη

Το νέο κατάστημα της MOTO MARKET  δεν είναι απλά ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα Βαλκάνια. Είναι και το μοναδικό που προσφέρει τα πάντα για τον μοτοσυκλετιστή σε ειδικά διαμορφωμένα τμήματα, δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον αναβάτη.

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με ρουχισμό για ταξίδι και μοτοσυκλέτες adventure, με μπουφάν, παντελόνια, γάντια, κράνη και μπότες, ειδικό τμήμα για off road, με προστατευτικά για αναβάτη και μοτοσυκλέτα, κράνη και μάσκες, γάντια και μπότες, παντελόνια, μπλούζες και μπουφάν. Ειδικό τμήμα για custom μοτοσυκλέτες, με δερμάτινα jackets, παντελόνια με προστασία, κράνη jet ή full face με σχέδια και αφαιρούμενες ζελατίνες, αλλά και μάσκες για στυλ.

Τμήμα urban για καθημερινούς αναβάτες με μπουφάν και jet κράνη ''πόλης'', αλλά και πληρέστατα stand με λιπαντικά της Motorex, καθαριστικά της Muc-Off, προκειμένου να διατηρείτε την μοτοσυκλέτα σας σε άριστη κατάσταση. Φυσικά, βαλίτσες και tank bag και είδη φόρτωσης της Givi, προστατευτικά κάγκελα, και άλλα πολλά, μέχρι και εξατμίσεις αλλά και φίλτρα αέρος της DNA.

Και όλα αυτά, με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, πρόθυμο να ενημερώσει και να εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Το σλόγκαν ''Riders Paradise'', σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Στα 600 τετραγωνικά του νέου καταστήματος της MOTO MARKET, ο αναβάτης θα βρεθεί απευθείας στον παράδεισο.

Σε αυτά τα μέτρα, δεν περιλαμβάνονται φυσικά οι χώροι γραφείων, αποθηκευτικοί, εκθεσιακοί, κ.α.

Το νέο κατάστημα της MOTO MARKET άνοιξε τις πύλες του τον Ιούνιο και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου, σε ένα κλίμα ευχάριστο, απλό, φιλικό, όπως αρμόζει στην γνωστή ομάδα που κινεί τα νήματα στον εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας, τα τελευταία 40 χρόνια.

Φίλοι και γνωστοί, πελάτες και περαστικοί, βρέθηκαν εκεί προκειμένου να απολαύσουν το νέο κατάστημα, τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Zero που ήταν διαθέσιμες για λίγες μέρες εκεί, και φυσικά το φαγητό και ποτό που συνόδευσε τα εγκαίνια.

Τα τελευταία 30 χρόνια, η MOTO MARKET ντύνει (και στολίζει) τους αναβάτες, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας τα πασίγνωστα jacket, γάντια και παντελόνια, Nordcode και Fovos, αλλά και τα κράνη Pilot.

Επίσης, εισάγει και διανέμει σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά προϊόντα όπως τα MT, Airoh, Acerbis, Ariete, Dane, Difi, Forma, Bell, Givi, Five και πρόσφατα της Oneal, ενώ εμπορεύεται και τα Shoei, Spidi, HJC, DNA Filters, Acrapovic, Rev'It, Tigra Sports, κ.α.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κομβικό σημείο, στην Καλαμαριά, στην Εθνικής Αντίστασης 139, με εύκολη πρόσβαση από το αεροδρόμιο Μακεδονία, αλλά και σε πέρασμα, δίπλα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα του νομού.

Αποτελεί ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για τους μοτοσυκλετιστές της πόλης, αλλά και τους πελάτες χονδρικής που έρχονται από τα Βαλκάνια για δειγματισμό. Να σημειώσουμε ότι η MOTO MARKET έχει σημαντική δραστηριότητα στα Βαλκάνια με τα προϊόντα που εισάγει ή κατασκευάζει, και σε συνδυασμό με τα logistics που λειτουργούν στην Σίνδο, καταφέρνει να έχει επάρκεια σε προϊόντα και να καλύπτει όλο το πελατολόγιο, ακόμη και αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Μετά το κατάστημα της Αθήνας στην Καλλιθέα (Ελευθερίου Βενιζέλου 25 - Θησέως), η συμπρωτεύουσα έχει ένα ανάλογο κατάστημα και μεγαλύτερο σε έκταση, προκειμένου να καλύψει την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση σε λιανική και χονδρική πώληση. Ότι ακριβώς έλειπε από την περιοχή!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 12:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon