.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 17:04

Ρεπορτάζ - Triumph: The Ultimate Ride

120+ αναβάτριες και αναβάτες στο απόλυτο test ride της Triumph και του BIKEIT

Όταν έχεις αφιερώσει όλο σου το είναι σε μια εκδήλωση, τότε ξέρεις πως όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι ο καιρός!

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 η Ελληνική αντιπροσωπεία της Triumph Motorcycles, ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. προσέφερε τις περισσότερες μοτοσυκλέτες της γκάμας της για γνωριμία με το κοινό, σε ένα μεγάλο test ride που στήθηκε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου στο Λαύριο.

Triumph 1

Η οργάνωση της εκδήλωσης έγινε με τη συνεργασία του ΒΙΚΕΙΤ, το οποίο ήταν υπεύθυνο για την συνολική οργάνωση της εκδήλωσης, ήτοι την προώθησή της, τις συμμετοχές, την εύρεση τόπου διεξαγωγής, τη διαδρομή και την πλοήγηση στο μεγάλο Test-ride event της Triumph.

Παρότι όλη την εβδομάδα ο καιρός διατηρούσε το απρόβλεπτο στο πρόγραμμα, η Κυριακή άρχισε και τελείωσε με μια μεγαλειώδη λιακάδα, ιδανική θερμοκρασία και, φυσικά βρεθήκαμε σε ένα καταλληλότατο μέρος της Αττικής για να την εκτιμήσουμε και απολαύσουμε.

IMG 20190421 085644 01

Οι ευχάριστες εκπλήξεις συνεχίστηκαν και εκτός του Τεχνολογικού Πάρκου, καθώς ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής που είχαμε επιλέξει, ήταν φρεσκοστρωμένη με ολοκαίνουργια, κατάμαυρη άσφαλτο, χωρίς να το γνωρίζουμε από πριν!

Η διαδρομή μας ανηφόριζε από το Τεχνολογικό Πάρκο δεξιά προς τον Άγιο Κωνσταντίνο, συνέχεια προς Συντερίνα και κατέληγε λίγο έξω από την Παλαιά Φώκαια πριν πάρουμε τον δρόμο επιστροφής στη βάση. Το σύνολο των 10+10 χιλιομέτρων με την ολόφρεσκη άσφαλτο ήταν μια πολύ ευχάριστη στριφτερή διαδρομή, χωρίς ιδιαίτερη κίνηση, όμορφη θέα και οπωσδήποτε συνέβαλλε στο να απολαύσουν οι συμμετέχοντες τις μοτοσυκλέτες της Triumph.

20190421 123326

Παράλληλα, για τους χωματερούς υπήρχε μια ακόμη διαδρομή που επιλέξαμε εντός του Πάρκου, σχετικά εύκολη στο μεγαλύτερο κομμάτι της με λίγο πιπεράκι στο χαλαρό χαλίκι σε μερικά σημεία και μια "μονοπατίσια" κατάβαση για να προσφέρει μια μικρή γεύση του τι μπορούν να κάνουν οι Αγγλικές μοτοσυκλέτες όταν αφήνουν την άσφαλτο πίσω τους.

Ο τελικός απολογισμός μετρά πάνω από 120 χαρούμενους αναβάτες που απόλαυσαν τη γκάμα του 2019 της Triumph και, το σημαντικότερο, ούτε ένα απρόοπτο. Όλοι όρθιοι και χαμογελαστοί!

20190421 144512

Μια γεμάτη μέρα έκλεισε με τις ωραιότερες των αναμνήσεων, με τη συντακτική ομάδα του BIKEIT σε ρόλο πλοηγών να απολαμβάνει τη βόλτα, την επαφή με τον άψογο κόσμο και, φυσικά, την ευκαιρία να ευχαριστηθεί τις μοτοσυκλέτες της Triumph.

Φωτογραφίες 1

Φωτογραφίες 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 17:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon