.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 18:48

Ρεπορτάζ: Στην πίστα των Σερρών για το KTM 790 Duke

 

Ready To Race, με σχεδόν όλη την πορτοκαλί street γκάμα

Κείμενο: Κώστας Γκαζής
Φωτογραφίες: ΚΤΜ, Χρύσανθος Οικονομίδης

Η KTM South East Europe διοργάνωσε ένα απολαυστικό δημοσιογραφικό event στην πίστα των Σερρών, όπου οδηγήσαμε το 790 Duke αλλά και αρκετά ακόμα street μοντέλα της αυστριακής φίρμας.

ktm 790 duke event serres 1

Το πορτοκαλί event τα είχε όλα, αλλά κυρίως είχε hardcore οδήγηση στην πίστα, σχεδόν για μια ολόκληρη μέρα.

ktm 790 duke event serres 7

Η στατική παρουσίαση έγινε στα κτήρια της πίστας των Σερρών, εκεί όπου η κ. Ίλια Κοντού και ο κ. Κώστας Καλαντζόπουλος ανέλυσαν εξαντλητικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 790 Duke, που διαθέτει το επίσημο προσωνύμιο «Το νυστέρι», και απάντησαν στις ερωτήσεις μας.

ktm 790 duke action 8a

Κατόπιν, ξεκίνησε το οδηγικό μέρος της παρουσίασης, στο οποίο όλοι είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την εθιστική φύση του νέου μέλους της οικογένειας Duke.

ktm 790 duke event serres 16

Ενδιάμεσα, οδηγήσαμε και αρκετά ακόμα μοντέλα της ΚΤΜ, όπως το 390 Duke, το RC 390 Race Kit, το RC 390 του 2016 με το Race Kit, όπως συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας με την ομάδα Skourtas ΚΤΜ S.S.E. Skourtas Racing Center, και το νέο RC 390 2017 με το Race Kit. 

ktm 790 duke event serres 2

Τις οδηγικές μας εντυπώσεις για το 790 Duke τις διαβάσατε ήδη ΕΔΩ, ενώ σύντομα θα ανέβει και το άρθρο με τις εντυπώσεις για τα υπόλοιπα μοντέλα.

ktm 790 duke event serres 9

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο event το παρών έδωσε σύσσωμη και η αγωνιστική ομάδα της ΚΤΜ που συμμετέχει στο ΠΠΤ 2018, με τους αγωνιζόμενους Θωμά Σκούρτα, Κυριάκο Λιούτα, και Γιώργο Μπαξίσογλου.

ktm 790 duke event serres 18

Πέρα από την οδήγηση, αξίζει να αναφερθούμε και στο… shower gel που υπήρχε στο δωμάτιο μας, καθώς για πρώτη φορά είδαμε είδος ανδρικής περιποίησης από τους πορτοκαλί. Φανταζόμαστε πως η σειρά των συγκεκριμένων πορτοκαλί προϊόντων θα επεκταθεί αρκετά το επόμενο διάστημα. Πάνω στο μπουκάλι αναγράφεται η φράση «Feel factory-set with the KTM POWER SHOWER»! Τι άρωμα έχει το POWER SHOWER; Μα φυσικά πορτοκάλι.

ktm 790 duke event serres 19

Στην παρουσίαση είχαμε και καραμελίτσες ΚΤΜ, με γεύση πορτοκάλι φυσικά.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 19:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon