.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 14:58

Οδηγούσε για 180 χιλιόμετρα ανάποδα στην Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης!

 

Εμβόλιζε περιπολικά που τον κυνηγούσαν και κατέληξε νεκρός στα διόδια Τραγάνας

Μία κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, καθώς ένας άνδρας οδηγούσε ανάποδα για περίπου 180 χλμ, εμβολίζοντας περιπολικά που προσπαθούσαν να τον σταματήσουν.

180xlm antitheto revma 7

Ο οδηγός, που κατέληξε τελικά νεκρός, κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα από το Βελεστίνο μέχρι και τα διόδια της Τραγάνας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για έναν 49χρονο, κάτοικο Σταυρού Φαρσάλων, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο ήταν της οικογένειας και είναι άγνωστο τι προσπαθούσε να κάνει με τη φυγή του προς Αθήνα. Όπως αναφέρει μάλιστα ο ANT1, του είχαν πάρει το δίπλωμα, όμως οδηγούσε.

Το χρονικό

180xlm antitheto revma 3

Το αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα στον κόμβο Βελεστίνου και οδηγούσε προς Αθήνα, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το lamiareport, άμεσα σήμανε συναγερμός στο κέντρο επιχειρήσεων Μαγνησίας για να σταματήσει την τρελή πορεία του οχήματος, ωστόσο ο οδηγός του δεν συμμορφωνόταν σε καμία υπόδειξη.

Κινούμενο με υπερβολική ταχύτητα, το αμάξι πέρασε σπάζοντας τις μπάρες στα διόδια Πελασγίας, Μαυρομαντήλας και Αγίας Τριάδας.

Ο άνδρας πετούσε διάφορα αντικείμενα από τα παράθυρα, ενώ όσες φορές επιχείρησαν να τον πλησιάσουν περιπολικά, τα εμβόλισε.

Όταν έφτασε στο ύψος των Θερμοπυλών, σταμάτησε για λίγο, όμως όταν πήγαν να τον πλησιάσουν τα περιπολικά, έφυγε από το σημείο και συνέχισε την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα.

1340368 diodia6 4

Τελικά, έπεσε πάνω στο μπλόκο που είχε στήσει η αστυνομία με περιπολικά και φορτηγά.

Έπεσε πάνω τους χωρίς να μειώσει ταχύτητα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Επίσης, τραυματίστηκε και ο οδηγός του ενός φορτηγού, ο οποίος δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το όχημά του.

Πηγές: lamiareport.gr, lifo.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 14:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « R.I.P. Luigi Taveri Στη Βουλή ο νέος ΚΟΚ »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon