.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 18:50

KTM Orange Days 2017: Κλείσιμο με 2 δυνατές εκδηλώσεις στην Αθήνα

 

Σε Fanmotorcycles & EMC Οικονόμου

 

Γράφοντας χιλιάδες χιλιόμετρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, τα ORANGE DAYS επέστρεψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα για να κλείσουν τη φετινή τους πορεία με ακόμη δύο επιτυχημένες διοργανώσεις.

ktm orange days 2017 athens 4

Η αρχή δόθηκε το Σάββατο 3 του Μάη, με το έμπειρο προσωπικό του κεντρικού καταστήματος Fanmotorcycles στην Ηρώων Πολυτεχείου 8 στην Ηλιούπολη να υποδέχεται δεκάδες μοτοσυκλετιστές για να τους χαρίσει την εμπειρία οδήγηση των τελευταίων μοντέλων KTM, Husqvarna και Bajaj.

Δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα μεγαλύτερα μοντέλα SUPER ADVENTURE και SUPER DUKE, οι συμμετέχοντες στα ORANGE DAYS στο Fanmotorcycles εκμεταλλεύτηκαν τις καλές καιρικές συνθήκες γράφοντας αρκετά χιλιόμετρα στους δρόμους των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

“Είχα μαρκάρει την ημερομηνία και περίμενα με ανυπομονησία τα φετινά ORANGE DAYS,” παραδέχτηκε ο Γιώργος, ένας εκ των συμμετεχόντων στην εκδήλωση της Ηλιούπολης. “Αγόρασα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα ΚΤΜ εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια και πλέον είναι ώρα να την αλλάξω. Ανυπομονούσα να οδηγήσω τη νέα 1090 ADVENTURE, καθώς νομίζω είναι ιδανική για ταξίδι αλλά και για πόλη. Οδήγησα παράλληλα και την 1290 SUPER ADVENTURE S αλλά νομίζω η μικρότερη μοτοσυκλέτα είναι πιο κοντά στις ανάγκες μου.”

ktm orange days 2017 athens 8

Χωρίς διακοπή, το καραβάνι μοτοσυκλετών των ORANGE DAYS στήθηκε την αμέσως επόμενη μέρα στη λεωφόρο Θηβών 27 στο Περιστέρι, με τους ανθρώπους του καταστήματος το EMC Οικονόμου να υποδέχονται τους τελευταίους για φέτος αναβάτες της διοργάνωσης.

Σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε στις 8 Απριλίου από την μακρινή Ρόδο, τα φετινά ORANGE DAYS βρέθηκαν σχεδόν σε κάθε γωνιά της χώρας από την Κέρκυρα έως της Αλεξανδρούπολη και από τις Σέρρες έως την Καλαμάτα. Με κάτι λιγότερο από 800 μοτοσυκλετιστές να τα τιμούν με την συμμετοχή τους, η φετινή διοργάνωση κλείνει με θετικό πρόσημο και βλέψεις επανέλθει ακόμη καλύτερη και με ακόμη περισσότερες τοποθεσίες το 2018.

Στην σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό αλλά και video από τις δύο τελευταίες στάσεις των φετινών ORANGE DAYS.

Φωτό: Θ. Ερμήλιος, Α. Γκλαβάς

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 19:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon