.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 20:00

Ρεπορτάζ – Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 – BMW (+φώτο)

 

Με γούστο για κάθε γούστο

 

Κατακλυσμός από κόσμο στο περίπτερο της BMW Motorrad με τη γερμανική εταιρία να προσελκύει το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών και των δύο φύλων. Παρόντα στο μεγάλο και προσεγμένο περίπτερο της BMW είναι και οι δύο νέες μικρού μοτοσυκλέτες της G 310 R και G 310 GS που τραβούσαν τα βλέμματα όπως η μύγα μέσα στο γάλα και παρά τον δυνατό... “συναγωνισμό”. Κάνουμε λόγω βέβαια για τις μοτοσυκλέτες της σειράς Heritage, οι οποίες στα χρώματα της BMW είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών.

Ελάτε και εσείς να τις θαυμάσετε από κοντά, μόνο βιαστείτε γιατί αύριο, 24 Απριλίου είναι η τελευταία ημέρα της έκθεσης.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 20:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon