.
Κατηγορία QJ Motors
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 11:29

QJMOTOR – Κι άλλα scooter προ των πυλών της αγοράς μας;

Μετά από τα Fort 350, MTX 125 και CTR 125, ετοιμάζει η QJMOTOR περισσότερα μοντέλα scooter για την αγορά μας;

Η είδηση έρχεται από την αγορά της Ισπανίας, στην οποία η QJMOTOR ετοιμάζει «απόβαση» με περισσότερα μοντέλα στην κατηγορία των scooter, κάποια από τα οποία δεν τα έχουμε δει ακόμα στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, αυτά που μας ενδιαφέρουν σε αυτή την φάση είναι τα ATR 125 και LTR 125.

Το ATR 125, εμφανίζεται ως ένα «ψηλό» 125άρι scooter που ίσως θυμίζει σε ένα βαθμό, το Aprilia SR GT 125, με κάποια πιο σκληροτράχηλα στοιχεία αισθητικής που θυμίζουν crossover. Αυτή η ταυτότητα επιβεβαιώνεται και από το ισπανικό website της QJMOTOR, που το παρουσιάζει ξεκάθαρα ως crossover μοντέλο. To επίιπεδο επιδόσεων του μοντέλου αναμένεται στα συνηθισμένα επίπεδα για ένα δίκυκλο 125 κυβικών, που προφανώς θα είναι κατάλληλο και για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου Β, βάσει της ανανεωμένης νομοθεσίας.

Το έτερο μοντέλο που μπορεί να μας ενδιαφέρει, είναι το LTR 125, ένα μοντέλο με σαφώς πιο ρετρό παρουσιαστικό. Ο κινητήρας του θα είναι υγρόψυκτος, απόδοσης 14,7 ίππων και πιθανότατα θα είναι ίδιος, με αυτόν που εξοπλίζει και το ATR 125. To μοντέλο θα εξοπλίζεται με τροχούς 12 ιντσών και χαρακτηρίζεται από μικρό βάρος στα 118 κιλά, στοχεύοντας στην αστική ευχρηστία. Τα φρένα του θα φέρουν και σύστημα ABS, ενώ οι Ισπανοί θα μπορούν να το αποκτήσουν στην τιμή των 2.999 ευρώ, άρα το μοντέλο αναμένεται ιδιαίτερα προσιτό.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την χώρα μας.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 11:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon